A Megasztár 5 legfiatalabb ítésze jó ideje nem vállalt már fellépéseket, de mégis különbnek tartja magát a többi zsűritagnál. Határozott és kritikus véleményét azonban nem rejti véka alá, sok konfliktust okozva ezzel önmaga számára.

Mester Tamás elárulta: ő legszívesebben Kállay-Saunders András és Kökény Attila-párbajt látott volna a Megasztár döntőjében, épp ezért sajnálta, hogy az amerikai származású fiatalnak búcsúznia kellett idő előtt a tehetségkutatóból.

http://press.tv2.hu


"Én vagyok a legkisebb pont a zsűriben, a többiek a munka oltárán áldozták fel az életüket, én pedig szétbuliztam magam. Úgy érzem, itt nincs is olyan, hogy szakmai zsűri: bárki ülhetne a helyünkben, aki meg tudja mondani, hogy valami hamis vagy nem. Mind a négyen mást képviselünk, én a reformokat, a változtatást. Szerintem világsláger csak egy angolul elénekelt dal lehet" - fejtette ki véleményét Mester Tamás a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, ahol kiderült, hogy valódi konfliktus van közte és Friderikusz Sándor között.


Mester Tamás nem tudta volna elképzelni, hogy Szíj Melinda legyen az idei év hangja, ellentétben Friderikusz Sándorral, aki sokáig pártolta a 41 éves kereskedelmi ügyintézőt. "Nem gondolom, hogy Melinda tehetségtelen, de néha túl sok az esetlenség. A sajnálatot összekeverjük a szeretettel, és persze a közönség arra szavaz, akire akar" - mondta a zenész. Minden esendősége ellenére Szíj Melinda azonban sokáig az élen állt, Tamást pedig majd szétfeszítette a feszültség a péntek esti Megasztár döntőjén. Gyakran felpattant, és a nézőket kérdezgette, hogyan történhetett ez meg. Dühös volt a szavazókra és a többi zsűritagra is, hogy nem támogatták jobban a másik két döntőben maradt versenyzőt. Amikor Tilla elmondta a végeredményt, Mester Tamás örömében kirúgta maga alól a széket - értesült a Blikk.

Óriási a felháborodás: Csalás volt Szíj Melinda kiesése?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101211-oriasi-a-felhaborodas-csalas-volt-szij-melinda-kiesese.html Börtönbe vonult a színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-bortonbe-vonult-a-szinesz.html Koltai Róbertet is lecsukhatják többmilliárdos adócsalás miatt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-koltai-robert-kiborult.html Franco Marco - A vágy erősebb a józan észnélhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101122-franco-marco-a-vagy-erosebb-a-jozan-esznel.html Kímélő bejgli - Rubint Réka módrahttp://www.life.hu/bejgli/20101210-begjli-rubint-reka-modra.html Karácsonyi ajándék annak akinek már mindene megvanhttp://www.life.hu/bejgli/20101209-karacsonyi-ajandek-annak-akinek-mar-mindene-megvan.html Szavazz a bejglire!http://www.life.hu/bejgli/20101206-szavazz-a-bejglire.html Steiner Kristóf: Tégy csodát az életeddel!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101202-steiner-kristof-csodakkal-az-aids-ellen.html Felejtsd el a szorongást!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101109-felejtsd-el-a-szorongast.html