Mester Tamás széket rugdosott a pénteki döntőn

sláger Mester Tamás konfliktus Kökény Attila tehetségkutató műsor zsűri Megasztár Friderikusz Sándor zenész Kállay-Saunders András Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 5 legfiatalabb ítésze jó ideje nem vállalt már fellépéseket, de mégis különbnek tartja magát a többi zsűritagnál. Határozott és kritikus véleményét azonban nem rejti véka alá, sok konfliktust okozva ezzel önmaga számára.

Mester Tamás elárulta: ő legszívesebben Kállay-Saunders András és Kökény Attila-párbajt látott volna a Megasztár döntőjében, épp ezért sajnálta, hogy az amerikai származású fiatalnak búcsúznia kellett idő előtt a tehetségkutatóból.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


"Én vagyok a legkisebb pont a zsűriben, a többiek a munka oltárán áldozták fel az életüket, én pedig szétbuliztam magam. Úgy érzem, itt nincs is olyan, hogy szakmai zsűri: bárki ülhetne a helyünkben, aki meg tudja mondani, hogy valami hamis vagy nem. Mind a négyen mást képviselünk, én a reformokat, a változtatást. Szerintem világsláger csak egy angolul elénekelt dal lehet" - fejtette ki véleményét Mester Tamás a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, ahol kiderült, hogy valódi konfliktus van közte és Friderikusz Sándor között.


szólj hozzá: Szíj Melinda 2010.12.10


Mester Tamás nem tudta volna elképzelni, hogy Szíj Melinda legyen az idei év hangja, ellentétben Friderikusz Sándorral, aki sokáig pártolta a 41 éves kereskedelmi ügyintézőt. "Nem gondolom, hogy Melinda tehetségtelen, de néha túl sok az esetlenség. A sajnálatot összekeverjük a szeretettel, és persze a közönség arra szavaz, akire akar" - mondta a zenész. Minden esendősége ellenére Szíj Melinda azonban sokáig az élen állt, Tamást pedig majd szétfeszítette a feszültség a péntek esti Megasztár döntőjén. Gyakran felpattant, és a nézőket kérdezgette, hogyan történhetett ez meg. Dühös volt a szavazókra és a többi zsűritagra is, hogy nem támogatták jobban a másik két döntőben maradt versenyzőt. Amikor Tilla elmondta a végeredményt, Mester Tamás örömében kirúgta maga alól a széket - értesült a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.