karácsony lazac ponty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint kiderült, hogy mennyire ragaszkodunk a hagyományos ízekhez. A zselés szaloncukor után ugyanis most az is bebizonyosodott, hogy karácsonykor még mindig a ponty a legkelendőbb hal a piacon.

Karácsony közeledtével nemcsak a bevásárlóközpontok voltak zsúfoltak, hanem a halpiacok is, ahol idén a legtöbben még mindig pontyot vásárolnak, de a harcsa és a lazac is nagy sláger - adta hírül a Borsonline. A drága árak ellenére is kígyóznak a sorok a standok előtt, hiszen az emberek úgy gondolják, nem pont a karácsonyi vacsorán kell spórolniuk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Érdemes alaposan körülnézni mégis a vásárlás előtt, mert még a ponty ára is - attól függően, hogy piacon vagy bevásárlóközpontban akarjuk beszerezni - akár duplájába is kerülhet. Az igazi csemegének számító pisztrángnak pedig az ára is különleges: kilója akár 1750 forintba is kerülhet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.