Megint kiderült, hogy mennyire ragaszkodunk a hagyományos ízekhez. A zselés szaloncukor után ugyanis most az is bebizonyosodott, hogy karácsonykor még mindig a ponty a legkelendőbb hal a piacon.

Karácsony közeledtével nemcsak a bevásárlóközpontok voltak zsúfoltak, hanem a halpiacok is, ahol idén a legtöbben még mindig pontyot vásárolnak, de a harcsa és a lazac is nagy sláger - adta hírül a Borsonline. A drága árak ellenére is kígyóznak a sorok a standok előtt, hiszen az emberek úgy gondolják, nem pont a karácsonyi vacsorán kell spórolniuk.

Forrás: [origo]


Érdemes alaposan körülnézni mégis a vásárlás előtt, mert még a ponty ára is - attól függően, hogy piacon vagy bevásárlóközpontban akarjuk beszerezni - akár duplájába is kerülhet. Az igazi csemegének számító pisztrángnak pedig az ára is különleges: kilója akár 1750 forintba is kerülhet.Ez a világ legdrágább ajándéka!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101223-44-millio-dollaros-jacht-a-vilag-legdragabb-karacsonyi-ajandeka.html Megvan Magyarország kedvenc szaloncukra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-a-zselesgyumolcsos-magyarorszag-kedvenc-szaloncukra.html