A híresztelésekkel ellentétben nem Marsi Anikó halálos betegsége miatt utazott Ausztráliába a Palik család.

Bár Anikó édesanyja tagadta, hogy lánya egészségügyi okokból utazott el hónapokra Ausztráliába férjével, Palik Lászlóval és gyermekeikkel, mégis különös, hogy kényszerpihenőnek nevezte a nyaralásukat. "Pihenni mentek a lányomék" - szögezte le Irénke a Hot! magazinnak.

rtlklub.sajtoklub.tv

"Épp itt volt az ideje, hiszen mindketten annyira le voltak terhelve, hogy az elképesztő. Lacinak a munkája, a lányomnak pedig a gyerekek miatt nem jutott ideje a pihenésre. Vilmos és Vince az utóbbi időkben állandóan betegek voltak. Gyakran megesett, hogy Anikó napokon keresztül csak két-három órát tudott aludni. A kis Vince hörgőbetegségének kiváló az ottani éghajlat, 24 fok az átlaghőmérséklet. A lányom tehát nem halálos beteg, a kimerültségen kívül nincs semmi baja. Lacinak pedig, úgy gondolom, a lehető legjobb pillanatban jött a kényszerpihenő, bár nem is annak nevezném. Ezt a túlhajszolt életmódot nem lehetett volna folytatni!"

Irénke azt is elárulta, hogy Anikóék még maradnak pár hónapot, Magyarországra csak kora tavasszal jönnek vissza, mivel akkora - úgy tudja - az RTL Klub már várja vissza a műsorvezetőnőt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Rihanna kidobta baseballsztár pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-rihanna-kidobta-a-baseballsztart.html VV Éva a csoportszexet is szereti!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-vv-eva-ketszer-csoportszexelt-egy-nap.html James Bond a magyar származású színésznővel kavar!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101227-megvan-james-bond-uj-baratnoje.html Készíts szilveszteri dekorációt!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101227-keszits-szilveszteri-dekoracio.html Ha nem vigyázol, a detoxban ébredsz meztelenül!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101227-szilveszter-a-detoxban.html Milliókat kell az RTL-nek fizetnie Ginának, ha önként távozik a Villából?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-gina-haza-akar-menni-milliokat-fizethet-a-csatornanak.html Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.html Nyomor vár Gináékra a show utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-ujra-a-testebol-fog-elni-nyomor-var-ginaekra-a-show.html Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html Szerencsecsináló rituálé walesi módra - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101230-szerencsecsinalo-rituale-walesi-modra-terezanyu-irasa.html