betegség Palik László pihenés nyaralás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresztelésekkel ellentétben nem Marsi Anikó halálos betegsége miatt utazott Ausztráliába a Palik család.

Bár Anikó édesanyja tagadta, hogy lánya egészségügyi okokból utazott el hónapokra Ausztráliába férjével, Palik Lászlóval és gyermekeikkel, mégis különös, hogy kényszerpihenőnek nevezte a nyaralásukat. "Pihenni mentek a lányomék" - szögezte le Irénke a Hot! magazinnak.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Épp itt volt az ideje, hiszen mindketten annyira le voltak terhelve, hogy az elképesztő. Lacinak a munkája, a lányomnak pedig a gyerekek miatt nem jutott ideje a pihenésre. Vilmos és Vince az utóbbi időkben állandóan betegek voltak. Gyakran megesett, hogy Anikó napokon keresztül csak két-három órát tudott aludni. A kis Vince hörgőbetegségének kiváló az ottani éghajlat, 24 fok az átlaghőmérséklet. A lányom tehát nem halálos beteg, a kimerültségen kívül nincs semmi baja. Lacinak pedig, úgy gondolom, a lehető legjobb pillanatban jött a kényszerpihenő, bár nem is annak nevezném. Ezt a túlhajszolt életmódot nem lehetett volna folytatni!"

Irénke azt is elárulta, hogy Anikóék még maradnak pár hónapot, Magyarországra csak kora tavasszal jönnek vissza, mivel akkora - úgy tudja - az RTL Klub már várja vissza a műsorvezetőnőt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.