VV Leonidasz VV Zsuzsi Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilla egykori lakói a show-ból való távozásuk óta már randevúztak is, és lehet, hogy komolyabbra fordul köztük a viszony.

A villalakók többsége azzal vádolta meg Zsuzsit, hogy csakis a kamerák miatt közeledik Leonidaszhoz - most azonban úgy tűnik, az egykori villalakók között ennél komolyabb a dolog.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Zsuzsi már korábban is elárulta a Blikknek, hogy odáig van Leonidaszért, annak ellenére is, hogy a fiú ezt egyelőre nem hiszi el neki. A villa bombanője őszintén vallott érzelmei­ről, és elmondta, hogy a luxusbörtönben töltött pár nap segített neki rájönni, hogy ő is olyan szerelemre vágyik, mint amilyen Leonidasz és annak kedvese között van.

A napilap információi szerint Leonidasz és Zsuzsi nemrég szerelmesen sétálgattak a villa falain kívül, és igen boldognak tűntek. "Valóban találkoztunk Zsuzsival, és bevallom őszintén, nagyon jó volt újra látni, újra megcsókolni őt. Azt egyelőre nem tudom, hogy mi sülhet ki ebből, de tény, ha együtt vagyunk, jól érezzük magunkat" - vallotta Leonidasz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.