Néhány hónapja az egykor népszerű műsorvezetőt mintha a föld nyelte volna el. Vajon mivel tölti idejét, és mit tervez az ország Mónikája?

"Nem mondhatom el, pontosan mit tervezek, mert ha mégsem jönne össze, akkor azt a fejemre olvasnák. Elég időt töltöttem a médiában, hogy ne sétáljak bele ebbe a csapdába" - vallotta Mónika a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A műsorvezető azt is elárulta, készen áll az új kihívásokra, hiszen mindig próbálkozni kell, mert csak így lehetünk eredményesek. "Nem gond, hogy hónapok óta nem vagyok képernyőn, annál is inkább, mert sosem csak a tévézésből éltem. Jól érzem magam ebben a helyzetben, de azt vallom, nem az a kudarc, ha valami nem jön össze, hanem az, ha nem próbáljuk meg újra" - mondta bölcsen az egykori kedvenc talkshow háziasszony.

Új tervéről sajnos nem nyilatkozott az egykor szebb napokat is megélt műsorvezető, de azt elmondta, mivel tölti a mindennapjait: "A reggeli műsorokon és a híradókon kívül csak könnyed, vidám programokat nézek, leginkább főzős-sütős műsorokat. Mozgalmasak a napjaim, nem panaszkodhatom. Reggel elviszem a lányaimat oviba és iskolába, és amíg nem megyek értük, az ügyeimet intézem. Azt is, amiről még nem akarok konkrétumot mondani..." - vallotta sejtelmesen a remek szakácsnő hírében álló Mónika.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Nő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.html Nem Liptai Claudia gondozza édesanyja sírjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-liptai-claudia-edesanyja.html Családja menti meg Stohl Andrást?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-csaladja-menti-meg-stohl-andrast.html Meggyilkolták a színész volt barátnőjét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-demi-moore-ferje-ashton-kutcher-gyilkossagi-ugybe-keveredett.html Hatalmas bálna az olasz partoknálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-hatalmas-balna-az-olasz-partoknal.html DJ Mami meghódítja a világot!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110128-dj-az-idos-neni.html VV Lacitól retteghetnek a villalakók!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-vv-laci-elete-komoly-veszelyben-volt.html