Hírességek Sétánya csillag színész Hollywood Boulevardon háztartás elismerés Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy nevettető színész örökre beírta magát a filmgyártás halhatatlanjai közé.

Adam Sandleré lett a 2431. csillag a Hollywood Walk of Fame-en. A rajongók és a híres barátok mellett természetesen részt vett a ceremónián a színész felesége és két lánya is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Óriási elismerés a csillag, és sosem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet velem" - mondta Sandler a W Hollywood Hotel előtt tartott átadáson. Több mint 40 film áll már a sokoldalú színész háta mögött - sok alkotásban producerként, íróként és zeneszerzőként is közreműködött filmjeiben. Kellékfeleség című legújabb filmjét egy hét múlva mutatják be az Egyesült Államokban - itthon pedig a tervek szerint március közepén lesz látható a mozikban.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Eva Longoria végleg megszabadult férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-eva-longoria-es-tony-parker-hivatalosan-is-elvaltak.htmlLopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.htmlKislánya született a rákból felépült színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-megszuletett-christina-applegate-es-martyn-lenoble-kislanya.htmlSzandikát hazaküldik a ValóVilágból?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-szandikat-kirughatjak-a-valo-vilagbol.htmlElhunyt Dopeman nagymamája ishttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-dopeman-nagypapaja-utan-most-elhunyt-a-rapper-nagyanyja-is.htmlEz lesz 2011 legdivatosabb cipője - fotó!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110202-2011-trendje-a-flatform-cipo.htmlNincs hulla a nylon alatt - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110201-sztankay-adam-nincs-hulla-a-nylon-alatt-a-facer.htmlÍgy fogyj édességgel, bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110201-fogyokuras-edesseg-a-gyumolcskosar-receptje.htmlNicole Kidman megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110201-nicole-kidman-megmutatta-kisbabajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.