Hibázott az énekesnő az amerikai himnusz eléneklésekor a profi amerikaifutball-liga vasárnapi döntőjén.

A Grammy-díjas énekesnőnek nem jutott eszébe az egyik sor, ezért megismételt egy korábbit, de abban is elhibázott egy szót. A történtek óta folyamatosan érkeznek a kemény kritikák a dalos pacsirta felé.

Forrás: AFP

Christina a fellépést követően magyarázkodni kezdett:  "Remélem, hogy mindenki érezte az ország iránti rajongásomat, és hogy a himnusz eredeti szellemét így is sikerült közvetítenem" - vallotta az énekesnő, akinek egy álma teljesült a himnusz eléneklésével. "Hétéves korom óta adom elő a himnuszt, és egy álmom vált valóra, amikor felkértek a dal eléneklésére a Super Bowl döntőjében, hiszen ez egy ikonikus esemény."

Nem Christina az egyetlen, aki zavarában elrontotta a himnuszt: korábban jóval kisebb rendezvényeken Macy Gray és Mike Eli, az Eli Young Band énekese is hibázott már.

 

 

A Super Bowl döntő minden évben az egyik legjelesebb alkalom a naptárban, hiszen a hírességek is imádják az amerikai focit. Idén többek között Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, John Travolta, Jennifer Aniston, Cameron Diaz és George W. Bush is tiszteletét tette a lelátókon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Fergie lebontotta a falakathttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-a-black-eyed-peas-lepett-fel-a-super-bowl-donton.html Letartóztatták a filmsztárt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-letartoztattak-shia-labeoufot.html Saját tehetségkutatót indított Vastag Csabi és öccsehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-sajat-tehetsegkutatot-inditott-vastag-csabi-es-tomi.html Nem csak csajoknak: Itt a Barbie csocsó!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110204-csocso-barbie-babakkal.html Paradicsomlé a hajra, cellux az arcra - A legbizarrabb szépségtrükkök sztároktólhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110204-bizarr-szepsegtrukkok-lady-gaga-gwyneth-paltrow-kylie-minogue.html Milliókért hajtják túl magukat az X-Faktor sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vastag-csaba-janicsak-veca-agyondolgozza-magat.html Détár Enikő nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-detar-eniko-nem-halalos-beteg.html