Christina Aguilera Super Bowl Himnusz amerikai futball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hibázott az énekesnő az amerikai himnusz eléneklésekor a profi amerikaifutball-liga vasárnapi döntőjén.

A Grammy-díjas énekesnőnek nem jutott eszébe az egyik sor, ezért megismételt egy korábbit, de abban is elhibázott egy szót. A történtek óta folyamatosan érkeznek a kemény kritikák a dalos pacsirta felé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina a fellépést követően magyarázkodni kezdett: "Remélem, hogy mindenki érezte az ország iránti rajongásomat, és hogy a himnusz eredeti szellemét így is sikerült közvetítenem" - vallotta az énekesnő, akinek egy álma teljesült a himnusz eléneklésével. "Hétéves korom óta adom elő a himnuszt, és egy álmom vált valóra, amikor felkértek a dal eléneklésére a Super Bowl döntőjében, hiszen ez egy ikonikus esemény."

Nem Christina az egyetlen, aki zavarában elrontotta a himnuszt: korábban jóval kisebb rendezvényeken Macy Gray és Mike Eli, az Eli Young Band énekese is hibázott már.

A Super Bowl döntő minden évben az egyik legjelesebb alkalom a naptárban, hiszen a hírességek is imádják az amerikai focit. Idén többek között Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, John Travolta, Jennifer Aniston, Cameron Diaz és George W. Bush is tiszteletét tette a lelátókon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.