Nagy nap lesz február 17-e Britney Spears életében, ugyanis ekkor debütál új dalának videoklipje, a Hold It Against Me.

Britney kirobbanó formában tért vissza legújabb dalával - a kérdés már csak az, hogy a pop egykori királynője visszakaphatja-e trónját?

Forrás: AFP

Csütörtökön este, a Jersey Shore című műsorban debütál Britney új videoklipje az MTV zenecsatornán. De már látható az a harminc másodperces részlet a klipből, mely következtetni enged Britney új stílusára - ami színes, dögös, és telis tele van tánccal. A Hold It Against Me az első dal az énekesnő hetedik, Femme Fatale című albumáról, mely március 29-én kerül a boltokba.

 

 

 

 

VV4: Kiborulás és kiabáláshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-vv4-kiborulas-es-kiabalas.html Sztiptíztáncosnők is lesznek Vilmos herceg legénybúcsújánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-sztiptiztancosnok-is-lesznek-vilmos-herceg-legenybucsujan.html Először beszélt felesége haláláról Liam Neesonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-eloszor-beszelt-felesege-halalarol-liam-neeson.html Jerzy bekeményített, ki akarja készíteni Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-jerzy-duhongott-ki-akarja-kesziteni-evat-aki-elotte-lekopte-ot.html Olivér ledöbbent Gigi és Jerzy eltitkolt erotikus videóin!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-vv4-oliver-teljesen-ledobbent-gigi-es-jerzy-eltitkolt-erotikus-videoin.html Lebuktak! Damu exnője Andy Vajna új csajahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-damu-roland-megvert-baratnoje-palacsik-timea-andrew-vajna-uj-csaja.html Alec Baldwin csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-alec-baldwin-csillagot-kapott.html