Orgiát tartott az örökösnő

szex Peaches Geldof orgia Bob Geldof botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét pikáns szexbotrányba keveredett Peaches Geldof. A világhírű zenész, Bob Geldof huszonkét éves lányáról egy ötfős orgián készültek erotikus fotók.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hamarosan letaszíthatja a botrányhősnők trónjáról Paris Hiltont Peaches Geldof. A modell egy éve már pózolt félmeztelenül a kamerának, de a legújabb "akciója" minden eddiginél durvábbra sikeredett. Bob Geldof lánya barátaival egy ötfős, vad orgián vett részt, amelyről néhány fotó nyilvánosságra került. Peaches azonban állítja, ő csak egy szende, ártatlan lány - tudtuk meg a Borsból.


"A lapok úgy próbálnak beállítani engem, mint egy féktelenül bulizó, szexmániás nőt, de ez nem igaz. Egyáltalán nem vagyok züllött" - mondta saját magáról az egyik közösségi portálon a szőkeség.


Hírtelen szakított hollywood-i a sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-renee-zellweger-es-bradley-cooper-szakitott.htmlAlekosz naponta többször is maszturbálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110321-alekosz-naponta-tobbszor-is-maszturbal.htmlAz elnök és a focihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110321-barack-obama-focizott-braziliaban.htmlVV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.htmlVV4: Őszinteségi játék nagy veszekedésekkelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-valo-vilag-4-oszintesegi-jatek-provokativ-kerdesekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.