Stohl András ügyvéd Császár Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András ügyvédet váltott - állítólag az RTL Klub tanácsára.

Stohl András igen rossz lelkiállapotban van - nagyon fél a hamarosan bekövetkező tárgyalása végkimenetelétől. A színész abban bízhat, hogy az orvosszakértői vélemény szerint nem maradandóak a balesetben vétlen Pali bácsi sérülései, illetve ügyvédje szaktudásában. Stohl a rendőrségi nyomozást követően cserélte le jogi képviselőjét.

Fotó: Mudra László [origo]  mugasha.com
Fotó: Mudra László [origo] mugasha.com

A Bors úgy értesült, hogy Buci az RTL tanácsára bízott meg egy másik ügyvédet, aki korábban Császár Előd érdekében is hatékonyan járt el. Az énekes akkor másfél évet kapott, de három évre felfüggesztették. Egy évre tiltották el a vezetéstől, s százezer forintot kellett fizetnie azok után, hogy 1998. december 17-én közel száz kilométeres sebességgel ment neki egy rendőrautónak, amelyben egy huszonöt éves rendőr meghalt.


Stohl tavaly májusi balesetének súlyos sérültje, Pali bácsi a Bors információi szerint kézhez kapta az orvosszakértői véleményt, igaz, egyelőre nem tudhatjuk: maradandó sérüléseket szenvedett-e Stohl miatt. "Vasárnaponként szoktam látni, amint elbiceg szegény a templomba. Látszik, hogy a lába még nem egészséges" - vallotta az egyik járókelő, aki azt is elmondta: Pali bácsi lánya, Ibolya szintén alig mozdul ki, csak a helyi közértbe vagy a közeli gazdaboltba megy vetőmagért, hogy az évtizedek óta gyümölcs- és zöldségtermesztéssel foglalkozó családnak legyen pénze. Úgy tűnik, a hetvenhét éves bácsi nem tudja majd maga megművelni a földeket, hiszen annak ellenére, hogy a hivatalos orvosszakértői vélemény még nem került nyilvánosságra, a falu lakói egyetértenek abban, hogy Pali bácsi egészségi állapota soha nem lesz a régi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.