Stohl András ügyvédet váltott - állítólag az RTL Klub tanácsára.

Stohl András igen rossz lelkiállapotban van - nagyon fél a hamarosan bekövetkező tárgyalása végkimenetelétől. A színész abban bízhat, hogy az orvosszakértői vélemény szerint nem maradandóak a balesetben vétlen Pali bácsi sérülései, illetve ügyvédje szaktudásában. Stohl a rendőrségi nyomozást követően cserélte le jogi képviselőjét.

Fotó: Mudra László [origo]  mugasha.com

A Bors úgy értesült, hogy Buci az RTL tanácsára bízott meg egy másik ügyvédet, aki korábban Császár Előd érdekében is hatékonyan járt el. Az énekes akkor másfél évet kapott, de három évre felfüggesztették. Egy évre tiltották el a vezetéstől, s százezer forintot kellett fizetnie azok után, hogy 1998. december 17-én közel száz kilométeres sebességgel ment neki egy rendőrautónak, amelyben egy huszonöt éves rendőr meghalt.


Stohl tavaly májusi balesetének súlyos sérültje, Pali bácsi a Bors információi szerint kézhez kapta az orvosszakértői véleményt, igaz, egyelőre nem tudhatjuk: maradandó sérüléseket szenvedett-e Stohl miatt. "Vasárnaponként szoktam látni, amint elbiceg szegény a templomba. Látszik, hogy a lába még nem egészséges" - vallotta az egyik járókelő, aki azt is elmondta: Pali bácsi lánya, Ibolya szintén alig mozdul ki, csak a helyi közértbe vagy a közeli gazdaboltba megy vetőmagért, hogy az évtizedek óta gyümölcs- és zöldségtermesztéssel foglalkozó családnak legyen pénze. Úgy tűnik, a hetvenhét éves bácsi nem tudja majd maga megművelni a földeket, hiszen annak ellenére, hogy a hivatalos orvosszakértői vélemény még nem került nyilvánosságra, a falu lakói egyetértenek abban, hogy Pali bácsi egészségi állapota soha nem lesz a régi.

 

 

Stohl nem vállalja a Csillag születik vezetését!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-stohl-andras-visszautasitotta-a-csillag-szuletik-vezeteset.html Családja menti meg Stohl Andrást?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-csaladja-menti-meg-stohl-andrast.html Szriptízbárban mulatott Stohl a baleset előtt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-szriptizbarban-mulatott-stohl-a-baleset-elott.html VV4: Béci lopásra adta a fejéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-vv4-beci-lopasra-adta-a-fejet.html Így bulizott Lady Gaga a szülinapjánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-igy-bulizott-lady-gaga-a-szulinapjan.html Gigi apjára börtön vár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-gigi-apjara-borton-var.html Scarlett Johansson és Sean Penn már nem titkolják szerelmükethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-scarlett-johansson-es-sean-penn-egyutt-mutatkoztak.html Mariah Carey átvert mindenkit, és már régen megszülte ikreit? - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-mariah-carey-szuletesnapjan-indult-szulni-a-korhazba-de-hazakuldtek.html Leleplezték Natalie Portmanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-lelepleztek-natalie-portmant.html Alekosz nem nyerheti meg a ValóVilágot új műsora miatt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-alekosz-megkapja-a-valovillat.html