Péntek van, közeleg a vasárnapi párbaj. A villában és az udvaron továbbra is jó a hangulat, megy a szerepjáték. Csak néhány megjegyzésből és rövid párbeszédből lehet arra következtetni, hogy hamarosan ismét jön egy párbaj.

Gigi ki akarja csinálni a stúdióban Évát. A törtető lány és Anikó azonban már a következő kiválasztásról tanakodott. Kár így előre rohanni: előbb még Rácz művésznő és Éva meccse jön.

RTL sajtóklub


Lopott frissesség

Béci és Jerzy tegnapi villahadjárata folytatódott: most nem ételért ólálkodtak, csupán le szerettek volna tusolni. Végül sikerült is néhány másodperc alatt felfrissülniük. Alekosz, a villalakáj álomba szenderedett, így a srácok könnyen beszöktek a fürdőbe. Anikó mókásan reagálta le a dolgot, játszotta a sértődött szerepét, amit Jerzy természetesen félreértett: szerinte Anikóból előjött a "princess". Tiszta szerencse, hogy Anikó csak tréfált, és Jerzy humorérzéke is a helyén volt.


 
Sosem látott kupleráj uralkodott a konyhában: mosatlan edények, koszos pultok, de az aluszékony Hippolyt nekilátott a maga komótos kis módján. "Neki jó feleség kell!" - mondta Gigi. Hát persze, ők még mit sem sejtenek Alekosz készülő show-járól, ahova belső információk szerint már több százan jelentkeztek.

 

Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg"

Jerzy és Gigi beszélgettek. Na persze alapból nem lenne olyan nagy szám, hogy egy pár beszélget, de a villa turbékoló galambjai elég ritkán szoktak eszmét cserélni. Gigi először csak a párbajról nyilatkozott: "Szét fogom savazni!" - milyen kedves. Majd bevallotta Jerzynek, hogy pont mielőtt beköltözött volna, nagyon beindult a biznisz: volt egy munkája például, ahol hoszteszkedésért és kifutón való fel-alá sétálásért 900 eurót akasztott. (Persze sokkal szoftosabb volt a sztori, mint az erotika kiállításos plasztikvagina bemutatása.) Elmondta azt is, hogy csak és kizárólag Béla miatt van itt, mert a testvére ragaszkodott ehhez a lehetőséghez. Rosszkor szakította el a munkájától. "A testemből élek, nem a lelkemet és az eszemet veszik meg" - mondta diplomatikusan.

 

Csótány a vízben!

Az internetes szavazás alapján a villalakóknak vízibalettozniuk kellett, ám a vidám vízi játékot hamar megzavarta egy betolakodó: csótány vagy lótetű, esetleg ganajtúró bogár - ezek az alternatívák merültek fel a lakókban, s a tegnapi csótánysimogatás után ismét a faunáé lett a főszerep.

 

Változó erőviszonyok

Anikó, a villa újdonsült úrnője Évát menesztette a házból, neki kellett becuccolni a sátorba. Vitt magával narancsot, uborkát, sonkát, libamájat és minden földi jót, hogy ne legyen olyan puritán a kinti lét.Alekosz rituálészerűen átruházta Lászlóra a lakáj szerepet, aki mint egy jóllakott méhecske, úgy feszített a csíkos formaruhában. Fizimiskája mosolyogtató volt, ha már a dumája több mint feledhető. Pedig mostanában erőlködik, de valahogy sosem jön össze. Az online szavazás eredményeképp Lacit kell megtréfálniuk a többieknek bolondok napja alkalmából: 46 % nem kevés, úgy fest, mindenkinek feltűnt, hogy Lázár úr savanyú, mint a nagyanyó csalamádéja.
 
Ördög Nórát sokkolta Stohl büntetésehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-ordog-norat-sokkolta-stohl-buntetese.html Gigi üvöltözésre számít a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110331-vv4-gigi-uvoltozesre-szamit-a-parbajon.html VV4: Senki sem számított a váratlan döntésre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110330-alekosz-kiborult-hogy-aniko-elhagyta.html Jennifer Aniston utánozza Angelina Jolie-t?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110330-jennifer-aniston-rendez.html Vastag Csaba kielégítette a lányokathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110330-tobb-tucat-lanynak-szerzett-oromet-vastag-csaba.html VV4: Béci lopásra adta a fejéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-vv4-beci-lopasra-adta-a-fejet.html Gyönyör és agresszió: nők szexvadászatonhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-es-parkapcsolat-noi-szexvadaszat.html A répa gyökér, a mellbimbó hegyes - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110330-franco-marco-a-repa-gyoker-a-mellbimbo-hegyes-pasiszemmel.html Kibe szeret bele a nő? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110328-kibe-szeret-bele-a-no-muller-peter-irasa.html