A Rácz testvérek taktikából hangoztatják szegénységüket

mártír VV Gigi Való Világ 4 bérleti díj taktika szegénység VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villában a Rácz testvérpár folyton a rossz anyagi helyzetükről beszélt. A Life.hu utánajárt, és megtudtuk, hogy a család közel tíz éve él Leányfalun egy kertes házban, amit szinte fillérekért bérelnek, így marad mit a tejbe aprítaniuk.

A VV adatlapjuk szerint Szentendrén él a család, de a valóságban Leányfalun lakik a família. A Rácz család egy közeli ismerőse szerint azért állítják ezt, hogy a szomszéd városban élnek, mert cikinek tartják jelenlegi lakóhelyüket. "Valójában oda vannak bejelentve, mivel Gigi és Béci szülei már régen elváltak. Náluk szinte mindig ment a rongyrázás, miközben mögötte nem sok tartalom volt" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő ismerős.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Meglepő az állandó siránkozás Gigi és Béci részéről, miközben az édesanyjuk nagyon dolgos, szorgos asszony, akinek két biztos munkahelye is van - pénztáros, emellett takarít is -, ráadásul az apuka kezében kőműves szakma ékeskedik, a gyerekek pedig mind dolgoznak kamaszkoruk óta. Gigi pedig sokszor utazott már külföldre is, ahol egy hétvége alatt több száz eurót is megkeresett táncos munkáiból.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A villában azonban többször hangoztatták hátrányos helyzetüket, holott a négytagú családban mindenki dolgozik. A família közeli ismerőse elmondta, hogy mindössze néhány tízezer forintért bérelnek négyen egy közel 100 négyzetméteres házat, és a tulajdonos jóindulatúságának köszönhetően a bérleti díj a mai napig nem inflálódott. Vajon ez a mártírkodás is egy taktika lenne a Rácz testvérek részéről, vagy sokak kedvence, Béci egy előre jól megtervezett és felépített taktikával próbálja bezsebelni a ValóVilág 4 hatalmas nyereményét?


Csillag születik: Könnyek és ováció a válogatón!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110409-csillag-szuletik-varazslat-es-proza-negy-igennel.htmlAlekosz csúnyán beletiport Anikó lelkébehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110409-alekosz-beletaposott-aniko-lelkebe.htmlVV4: Éva retteg Bécitől!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-vv4-eva-retteg-becitol.htmlJustin Timberlake megállás nélkül csajozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-justin-timberlake-csajozik.htmlLacit tönkretette a Villahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-vv-laci-betegsege-korabbi-elete.htmlÚjra szerelmes a Barátok közt szépségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-balogh-edina-szerelmes.htmlHátborzongató történet: Diana hercegnő mégis él?http://www.life.hu/tested-lelked/20110322-diana-megis-el.htmlVV Lacinak kutya baja - Mindenkit átvert?http://www.life.hu/tested-lelked/20110409-valo-vilag-4-lacinak-kutya-baja-mindenkit-atvert.htmlTöbb tucat gyerek dolgozott szexuális munkáskénthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-tobb-tucat-gyerek-dolgozott-szexualis-munkaskent.htmlKate Middleton családját sem kímélik a lesipuskás fotósokhttp://www.life.hu/szorakozz/20110408-kate-middleton-csaladjat-sem-kimelik-a-lesipuskas-fotosok.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.