A villában a Rácz testvérpár folyton a rossz anyagi helyzetükről beszélt. A Life.hu utánajárt, és megtudtuk, hogy a család közel tíz éve él Leányfalun egy kertes házban, amit szinte fillérekért bérelnek, így marad mit a tejbe aprítaniuk.

A VV adatlapjuk szerint Szentendrén él a család, de a valóságban Leányfalun lakik a família. A Rácz család egy közeli ismerőse szerint azért állítják ezt, hogy a szomszéd városban élnek, mert cikinek tartják jelenlegi lakóhelyüket. "Valójában oda vannak bejelentve, mivel Gigi és Béci szülei már régen elváltak. Náluk szinte mindig ment a rongyrázás, miközben mögötte nem sok tartalom volt" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő ismerős.

Fotó: Mudra László [origo]

Meglepő az állandó siránkozás Gigi és Béci részéről, miközben az édesanyjuk nagyon dolgos, szorgos asszony, akinek két biztos munkahelye is van - pénztáros, emellett takarít is -, ráadásul az apuka kezében kőműves szakma ékeskedik, a gyerekek pedig mind dolgoznak kamaszkoruk óta. Gigi pedig sokszor utazott már külföldre is, ahol egy hétvége alatt több száz eurót is megkeresett táncos munkáiból.

RTL sajtóklub

A villában azonban többször hangoztatták hátrányos helyzetüket, holott a négytagú családban mindenki dolgozik. A família közeli ismerőse elmondta, hogy mindössze néhány tízezer forintért bérelnek négyen egy közel 100 négyzetméteres házat, és a tulajdonos jóindulatúságának köszönhetően a bérleti díj a mai napig nem inflálódott. Vajon ez a mártírkodás is egy taktika lenne a Rácz testvérek részéről, vagy sokak kedvence, Béci egy előre jól megtervezett és felépített taktikával próbálja bezsebelni a ValóVilág 4 hatalmas nyereményét?


Csillag születik: Könnyek és ováció a válogatón!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110409-csillag-szuletik-varazslat-es-proza-negy-igennel.html Alekosz csúnyán beletiport Anikó lelkébehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110409-alekosz-beletaposott-aniko-lelkebe.html VV4: Éva retteg Bécitől!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-vv4-eva-retteg-becitol.html Justin Timberlake megállás nélkül csajozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-justin-timberlake-csajozik.html Lacit tönkretette a Villahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-vv-laci-betegsege-korabbi-elete.html Újra szerelmes a Barátok közt szépségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-balogh-edina-szerelmes.html Hátborzongató történet: Diana hercegnő mégis él?http://www.life.hu/tested-lelked/20110322-diana-megis-el.html VV Lacinak kutya baja - Mindenkit átvert?http://www.life.hu/tested-lelked/20110409-valo-vilag-4-lacinak-kutya-baja-mindenkit-atvert.html Több tucat gyerek dolgozott szexuális munkáskénthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-tobb-tucat-gyerek-dolgozott-szexualis-munkaskent.html Kate Middleton családját sem kímélik a lesipuskás fotósokhttp://www.life.hu/szorakozz/20110408-kate-middleton-csaladjat-sem-kimelik-a-lesipuskas-fotosok.html