Charlie Sheen helyére új ember kellett a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban - a producerek pedig megtalálták a legmegfelelőbb embert.

 

Charlie Sheen az utóbbi hónapokban fékezhetetlen viselkedése miatt elvesztette igen jól jövedelmező munkáját - pedig nemrég még ő volt a legjobban fizetett sorozatsztár. Miután az alkohol- és drogproblémái eluralkodtak rajta, munkaadóinak elege lett, és kirúgták a sorozatból. Helyére csak a napokban találták meg a megfelelő embert, amit csütörtökön nyilvánosságra is hoztak. Bár több sztár - többek között Hugh Grant - neve is szóba került, Ashton Kutcher lett a szerencsés, aki bekerülhet a Két pasi - meg egy kicsi stábjába.  

Forrás: AFP

Ashton számára a televízió világa nem ismeretlen - az Azok a 70-es évek show-nak közel kétszáz részében feltűnt már. A kezdetben modellként dolgozó fiú már készített több sorozatot is, így már nagyon várja az új, igen nagy kihívást.


Öt év után szingli lett Hollywood első számú szívtiprójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-szakitott-leonardo-dicaprio-es-bar-refaelii.html VV4: Éva és Jerzy kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-vv4-eva-orul-hogy-kiderult-gigi-szexvideos-multja-jerzy-pedig.html Angelina Jolie leleplezte titkáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-angelina-jolie-az-uj-tetovalasarol-meselt.html Kedvesét malacra cserélte a hollywoodi sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-tori-spelling-egy-disznoval-alszik.html Váratlan fordulat! Anita önként elhagyta Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110515-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-varatlan-fordulat-anita-onkent-elhagyta-alekoszt.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Veronika visszautasította Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110514-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-visszautasitotta-alekoszt.html Csillag születik: Timi Chen búcsújahttp://www.life.hu/legykepben/20110514-csillag-szuletik-timi-chen-bucsuja.html Botrány! Meztelen rajongó puszija a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20110514-nagy-duett-topless-rajongo-puszija-es-hajdu-peter-bucsuja.html Zűrös életet él Bruce Willis kamasz lányahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-bruce-willis-lanya-tallulah-botranyai.html