VV Alekosz pénz Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori biztonsági őr ma már milliomos - vajon ha elhagyja a luxus lakókocsit, kik kérnek tőle anyagi támogatást?

A valóságshow-hős alig képes elhinni, mekkora lehetőséget kapott az élettől: saját lakása és autója van, ezen felül havi egymillió forintot is kap a következő egy évben. A rokonok, közeli barátok már biztosan dörzsölik a tenyerüket, és alig várják, hogy jobbnál jobb ötleteikkel felkeressék az okostojást - írja a Blikk. Állítólag már azok is bejelentkeztek a pénzükért, akiknek Alekosz és családja tartozik.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Alekosz édesanyja már előre tart attól, mi lesz, ha a fia hazamegy: "Néha úgy érzem, hogy addig jó, amíg Alekosz a villában van. Addig ugyanis senki nem tud kölcsönkérni tőle, vagy tömni a fejét a jobbnál jobb ajánlatokkal. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, Alekosz arra költi majd a pénzét, amire akarja, de nem szeretném, ha a jó szíve miatt szépen-lassan kölcsönadogatná az egész összeget" - mondta a Blikknek Vája.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Alekosz szülei Olivért ölelik a VV4 fináléján

"Szeretném már végre megölelni a fiamat, és itthon tudni magam mellett, de már első este muszáj lesz neki felhoznom ezt a pénz dolgot is. Sok embernek szúrja a szemét, hogy Alekosz hirtelen milliomos lett, lehetőséget látnak benne. Konkrét ajánlatot még nem kaptunk, de jó páran már célozgattak arra, hogy jól jönne nekik a fiunk segítsége. Nem mondom, nekünk is van adósságunk, lenne helye annak a nyereménynek, de soha nem venném el a fiamtól azt, amiért kőkeményen megdolgozott" - mondta a Blikknek az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.