Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a VIASAT3.

Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont a legújabb műsornak, ahol nyolc fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.

www.viasat3.hu"Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!" - mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója. Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.

 

Gönczi Gábor édesapja Kovács Katival randizikhttp://www.life.hu/legykepben/20110630-gonczi-gabor-edesapja-kovacs-katival-randizik.html Összeomlott! Győzikét pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110630-kiderult-hogy-gyoziket-pszichiatrian-kezelik.html Vajon ki a valódi?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110629-alicia-keys-viaszszobra-a-madame-tussausd-viaszmuzeumban.html Esküvőre készül Monacohttp://www.life.hu/legykepben/20110629-eskuvore-keszul-monaco.html Lady Gagát lopással vádoljákhttp://www.life.hu/legykepben/20110629-lady-gagat-lopassal-vadoljak.html Kiderült, ki Gigi titkos szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20110629-spanyol-modell-a-titkos-szerelme-giginek.html Vérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.html