Gönczi Gábor Ki mit tud Kovács Kati Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor apukája évtizedeken át várt arra, hogy találkozhasson ifjúkori bálványával, Kovács Katival. A nagy pillanatra azonban eddig soha nem került sor. Idén Szolnokon viszont beteljesül a régi álom: Gábor a legendás énekesnővel lép színpadra az EFOTT-on, akit be is mutat édesapjának.

Kevesen tudják, hogy Gönczi Gábor édesapja annak idején a Ki Mit Tud?-on harmadik helyezést ért el a Volvo együttessel, amelynek énekese volt. Az RTL Klub sztárjának apukája már akkor rajongott Kovács Katiért, akinek szintén a híres verseny indította el a karrierjét. A két énekes azonban soha nem találkozott egymással. A nagy pillanatra az idei EFOTT nulladik napján kerül sor, amikor Gábor és a Smile Rock Circus Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluor Tomival, Vastag Csabával, Király L. Norbival, és az Animal Cannibals-szal együtt lép fel a djuice U26 színpadán.

Red Lemon Media
Red Lemon Media

"Az idei EFOTT történelmi jelentőséggel bír. Egyrészt mert igazi kuriózummal készülünk a legnagyobb hallgatói bulira. Egy világsztárral és a hazai zenei élet olyan kiválóságaival adunk közös örömkoncertet, mint Kovács Kati. Másrészt végre összehozhatom a nagy találkozást édesapám, és egykori nagy kedvence, Kovács Kati között." - árulta el a Fókusz műsorvezetője, akire nagyon büszke édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.