botrányhős Lindsay Lohan Fekete hattyú botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay-nek aztán van önbizalma - a botrányhősnő dühöng, mert nem ő kapta a Fekete hattyú főszerepét.

Lindsay ugyan gyermekszínészként debütált a mozivásznon, de az utóbbi években nem szerepei és tehetsége miatt került a pletykalapokba - a szőkeség állandóan alkohol és drogproblémái miatt a bíróságok gyakori vendége. A lány önbizalma azonban határtalan, hiszen ő még mindig igazi sztárnak képzeli önmagát. Most azt nehezményezi, hogy nem őt kérték fel a Fekete hattyú főszerepére - a filmért Natalie Portman Oscar-díjat kapott. A huszonöt éves celeblány azt mondta a Plum Miami riporterének, felettébb csalódott volt, hogy nem őt kérték fel a balerina szerepére - akit Natalie Portman játszott. Miss Lohan meg is indokolta a dolgot: tizenkilenc éves koráig balettórákat vett, így ő is alkalmas lett volna a szerepre - írja a Daily Mail.

Lindsay egyébként a legutóbbi, miami-i fotózáson is botrányosan viselkedett: mindenkivel veszekedett, ha valahol sorba kellett állnia, rögtön üvöltötte, hogy ő Lindsay Lohan és mindenki csinálja, amit ő mond. Folyamatosan kereste a drámát, késett, és a hotelt sem akarta időben elhagyni a pereputtyával.

Most már mindenki kétszer meggondolja, hogy a szőkeséggel akar e dolgozni - hiszen nem tudni, mikor lepi el Lindsayt a lila köd, mikor vezet ittasan, vagy tör rá egy újabb dühroham. Az egykori tinisztár azonban szentül hiszi, hogy van még helye a mozivásznon: októberben újra munkába áll - a "GOTTI: In The Shadow Of My Father" című filmben kapott szerepet John Travolta mellett. Mi izgatottan várjuk, képes e még játszani Lindsay, de az igazat megvallva, nem sok jót jósolunk neki...

Brad Pitt Magyarországon veszi el Angelinát?http://www.life.hu/legykepben/20110713-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazasodnak.htmlHat év után távozik a Jóban Rosszban sorozat színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-tavozik-a-joban-rosszban-sorozatbol-brozlik-klari.htmlLakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.htmlHarry Potter és barátai befejeztékhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110713-harry-potter-es-baratai-befejeztek.htmlVV Olivér lesz Ördög Nóra partnere a VV5-ben?http://www.life.hu/legykepben/20110712-hamarosan-indul-a-vv5-a-valogaton-sok-a-kigyurt.htmlNem szereti a hideget a riói orángutánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110712-nem-szereti-a-hideget-a-rioi-orangutan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.