Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint hazánk egyik legsikeresebb énekesnője a napokban összeomlott, és egy klinikán kezelik. Vera a róla felröppent hír hallatán üzenetet tett közzé aggódó barátainak egy közösségi portálon.

Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy a Megasztár egykori győztese régóta súlyproblémákkal küzd, és mivel a szerelem is elkerülte őt már egy ideje, így alkalmanként állítólag a pohár fenekére nézett.

Fotó: TV2


Tóth Vera néhány héttel ezelőtt őszintén vallott Szily Nórának a Life.hu-n, hogy valóban nincs minden rendben körülötte, és történtek fájó dolgok vele az elmúlt időszakban, amit, vagy amiket még mindig nem tudott teljesen feldolgozni. "Volt egy félév az életemben, amikor "két hegycsúcs között voltam" - még mindig ott vagyok, de már a lejtőn fölfelé gyalogolok. 3 és fél évnyi egyedüllét után azt hittem, hogy most már tényleg jön egy kapcsolat, ami igazi. Reménykedtem valamiben, de nem jött össze. És mentem a lejtőn lefelé. Nyalogattam a sebeimet, azzal voltam elfoglalva, hogy biztos én vagyok az oka, aztán a világot okoltam. Novemberben megismerkedtem valakivel, aki nagyon rajongott értem. Azt a figyelmet már régóta nem kaptam meg  férfitól, amit tőle. Nagyon hamar össze is jöttünk. Úgy éreztem, hogy ami jó, azt miért kellene fékezni? Eltelt másfél hónap nagy boldogságban, aztán jött a feketeleves. Kicsit nehéz erről beszélni, illetve inkább ciki. Teljesen letiporta a nőiességemet. Hogy semmit nem csinálok jól. Állandóan behúztam a hasamat, olyanokat ettem, amiket a nyuszik meg a madarak. Óriásiak voltak az elvárások, de semmit nem kaptam cserébe. Rossz volt, hogy énekelek, hogy korán kelek, későn érek haza, és egy idő után magam is elhittem, hogy rossz vagyok. Győzködtem magam, hogy biztos jó lesz, adok neki időt, de mindig csak rosszabb lett. Rá kellett döbbennem, hogy iszonyúan csúnyán és aljas módon kihasznált. Egy gyönyörű férfi volt. Kaptam egy sokat érő külsőt és egy nullát érő belsőt. Egy vázát - üresen." - mesélt legutóbbi csalódásáról az énekesnő.


Barátai szerint nem csak az állandó súlyproblémák, hanem ez a csalódás, és a rengeteg munka is hozzájárult Vera labilis lelkiállapotához, és a mostani kényszerpihenőhöz. Ő is érezte már, hogy szakember segítségére szorul, így a családjával megbeszélve mindent, befeküdt egy rehabilitációs intézetbe. Arról, hogyan jutott egy vidám és élettel teli fiatal énekesnő idáig, bővebben mesélt az énekesnő huga Tóth Gabi az RTL Klub Fókusz műsorában.A Tóth lányok édesanyja is megerősítette, hogy minden rendben van nagyobbik lányával. Arra kérte az aggódó kollégákat és a barátokat, hagyjanak egy kis időt Verának, hogy kipihenje magát, hiszen ez az időszak most csakis róla kell hogy szóljon.
A riportok, és a pénteki címlapsztorik után éjszaka végre hallatott magáról Vera is, aki egy ismert közösségi portálon a következőket tette közzé, megnyugtatva jó egészségi állapotról mindenkit: "hé skaccok..még nem őrültem meg :D nem vagyok szanatóriumban, nem gondoznak :D tőlem egyhamar nem szabadultok! :) még nem...pihenek, eeennyi :) puszi mindenkinek :)"


Tóth Vera: "Teljesen letiporta a nőiességemet" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110506-toth-vera-teljesen-letiporta-a-noiessegemet-szily-nora-interjuja.html Gombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.html Puskás Peti feladja itthoni karrierjét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-puskas-peti-londonban-folytatna-eletet-feladna-itthoni-karrierjet.html Denise Richards megmutatta néhány hetes örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20110721-denise-richards-megmutatta-nehany-hetes-orokbefogadott-kislanyat.html Prince is fellép a Szigeten!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20110721-prince-is-fellep-a-fesztival-nulladik-napjan.html Már a neve is biztos! Íme, az első felvételek Majka és Dundika kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110720-mar-a-neve-is-biztos-ime-az-elso-felvetelek-majka.html Hatalmas változások várnak Sebestyén Balázsra - Számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110718-szammisztikai-elemzes-sebestyen-balazs-szuletesnapos.html Ha nem vagy szép, senki vagy! - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110721-racz-zsuzsa-ha-nem-vagy-szep-nem-vagy-senki-.html