Három hete súlyosan megsérült VV Gigi bal lába. Veszélybe kerültek a valóságshow-sztár táncos fellépései is.


Gigi három hete egy közönségtalálkozón vett részt, és szokásához híven táncolt is. Hiába melegített be a fiatal lány, egy óvatlan pillanatban spárgázás közben meghúzódott a lába. Másnap alig tudott felállni - az orvosok részleges szalagszakadást állapítottak meg a bal lábában.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Most jógázom és sokat nyújtok, mert mozgatnom kell a lábam, különben betokosokhatnak az ízületek. Emiatt kevesebb fellépést tudok csak vállalni, nagyon kell figyelnem magamra. Az orvosok minden eshetőségre felkészítettek, azt is mondták, ha elhanyagolom a pihenést és a mozgást, akár le is bénulhatok" - mesélte Gigi a Life.hu-nak.

Néhány hete Gigi elmondta, hogy Mallorcára készül táncolni, vissza egy korábbi munkahelyére. Most azonban veszélybe került a külföldi állás: "Sajnos a mallorcai munka nehéz lenne, mert ott bonyolult koreográfiákat kell megtanulni, ami most a lábammal nem lesz könnyű. Nehéz döntés előtt állok, jól át kell gondolnom, el tudom-e vállalni a spanyol munkát" - mondta a táncoslány.Barack Obama 50. születésnapjára új ruhát kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110804-barack-obama-viaszszobra-50-szuletesnapjara-uj-ruhat-kapott.html VV Zsófi ennyire leadta: perecárus lett!http://www.life.hu/legykepben/20110804-vv-zsofi-perecet-arult-a-vasasroma-meccsen.html Érdekes szerelmi négyszög Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/20110804-prince-exfeleseget-halle-berry-exferje-vette-el.html Összetörte autóját a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110804-szunai-linda-szepsegkiralyno-megkapta-nyeremenyautojat.html Férfi-nő barátság hollywoodi módrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110803-ferfino-baratsag-hollywoodi-modra.html Megvan az X-Faktor új műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20110803-ki-vezeti-osszel-ordog-noraval-az-xfaktort.html A szeme mindent elárult! Őszintén vallott magánéleti terveiről a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20110801-csaladra-gyerekekre-vagyik-caramel.html Bajba került a sok vodka miatt P. Diddyhttp://www.life.hu/legykepben/20110803-p-diddy-tul-sok-vodkat-akart-bevini-franciaorszagba.html