Az előző héten Szandra hazaútja, valamint Levi és Beki egymásra találása borzolta a kedélyeket. Balhékból, és kavarásból a héten sem lesz hiány az Aranyparton.

Viasat3


A Viasat3 új realityje beindult, a fiatalok pedig bevették a Petőfi sétányon álló pecót.

A lányok: Ada, Beki, Meli, Niki, Szandra, valamint a fiúk: Ádám, Gábor, István és Levi, plusz egy nyúl: Pörkölt. A műsor alapkoncepciója szerint a srácok buliznak, isznak, buliznak, isznak, szexelnek, isznak, dolgoznak, isznak, buliznak. A napi betevőre valót elvileg nekik kell összeszedniük a munkahelyükön, ám a hűtő szépen meg van pakolva alkohollal és bizonyára egy kis párizsi meg tejecske is megbúvik a polcokon. A viszonyokat tekintve: Szandra és Niki úgy tűnik nagy barátnők lettek az Éden Hotelt követően, de Szandra már a második napon távozott: véleménye szerint dolgozzon az, aki szegény. Egy barátság ért véget?

Niki első este összefeküdt Ádámmal, azóta azonban csak lányokkal kavar, ahogy ezt az Édenben is megszokhattuk tőle. Másnap ártatlan pofival és rebegő pillákal vall: ittam egy picikét, nem sokat, csak épphogy.

Viasat3


Pista és Levi jó haverok. Levi régebben azonban összeszűrte a levet Melivel, de nem tartott sokáig a románc, mivel a bögyös leányzó állítólag könyörgő levelekkel bombázta Jászkarajenő nevezetességét. Emiatt Levi megorrolt rá, hiszen ő már komoly kapcsolatban él. Ehhez képest flörtbe kezdett Bekivel, a 27 éves feketével, amit Meli iziben el is mesélt telefonon Levi aktuális barátnőjének, Sarah-nak. A féltékeny menyecske megjelent Siófokon, hogy jól elbánjon a csábító Bekivel, aki gyorsan túljárt az eszén: beadagolta Sarah-nak, hogy ő bizony biszexuális, és együtt csajozik Levivel, nem akar tőle semmit.

Beki küzdeni fog Leviért

Levi nője hazament, Beki azért füstölgött kicsit, hogy milyen csúnyán bánt a nyuszijával. Arról nem számolt be, hogy elmorzsolt néhány könnycseppet a jacuzziban a jászkarajenői huligánért, amiért a "közös" ágyukba fektette Sarah-t. Nagyon fifikásan kitalálták Nikivel a délutáni műszakban, hogy úgy fogja féltékennyé tenni Leventét, hogy más pasikkal nyomul majd, sőt, felviszi őket a közös lakásba. Briliáns!

Viasat3


A telefonban: István excsaja

A tűsarkú telefon ismét megcsörrent: Pista ex-barátnője volt az, sírós hangon érdeklődött volt szerelme után, pedig nem kellett volna. István felejteni jött, nem hiányzott neki ez a telefonhívás. Ádámnak öntötte ki szívét : volt néhány őszinte pillanat, mikor a gyerekkoráról mesélt...igen, egyértelművé vált: Pista a legemberibb, legszerethetőbb karakter a surmó reality-ből.  Még azt is megbocsájtjuk neki, hogy Horváth Évát blokkolni akarta anno. Ádám vigasztalni próbálta a nyíregyházi fiút, elmondta: ő bosszúból összetörte a csalfa barátnője laptopját. Meg amúgyis: Ada rá van állva Pistára, nem kell csüggednie. Pista "micsoda popsi" sóhajtással nyilatkozott Ada formáiról, nem propagálja tovább a "fosó" szót. Az az ÉdenPista, ez a balatoni. Ezt jobban szeretjük.
 
Ada, Gábor és Meli elmentek, hogy jól elverjék a maradék húszezrest: szoláriumba mentek a rosszidő miatt. Persze, kell a D vitamin, meg különben is, Ada topban barnul, úgy kell azt! Utána karikatúrát csináltattak magukról, és ennyi volt a nagy dorbézolás. Ugyan csak egy ezres maradt, megérkeztek csibészes mosollyal: mi bizony elköltöttük, de nagyot buliztunk! A szoli tényleg ekkora partyhely lenne? Ja, tényleg, uv csövek, meg minden...

Viasat3


"A Drakula grófnak a rokonnya!"

Levi nem hagyhatta, hogy haverja, István búskomor hangulatban lézengjen: elkezdtek inni, de masszívan. Folyt a pia a pultra, fröccsent a falra, mókás képsorok voltak. Levi esett-kelt, István megvadult, Ádám meg beverte az oldalát a kilincsbe, miközben megannyi csodálatos beszólással aranyozta be az esténket. A bevadult István késsel, majd foggal szaggatta ki a sörösdobozt, amit Ádám így kommentált: "Hát ez a Drakula grófnak a rokonnya, egy vámpír!" - óriási, köszönjük! Levi tovább ivott, tekintve, hogy fel akarta magát turbózni az esti műszakra amit Melivel kellett teljesítenie. Gábor, a nyugodt alfahím azt mondta neki, hogy nem tud annyi pénzt megkeresni, mint amit el tud inni. A szőke focista megerősítette Gábort: "De.....ja!" Majd megalakult a frappáns nevű "trió" : Ádám, István és Levi bandája. A buli sajnos hamar véget ért: dolgozni mentek a fiatalok. Beindult az Aranypart, Ádám isteni, aranyköpései pedig biztos bejárják majd a világhálót.


Dundika végre elvált férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-dundika-elvalt-ferjetol.html Benkő Dániel szerint csak az erekcióval megélt órák számítanakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-benko-daniel-szerint-csak-az-erekcioval-megelt-orak-szamitanak.html Alekosz nem ad kölcsön senkinek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-alekosz-nem-ad-kolcson-senkinek-sajat-konyvet-irt-es.html Liptai Claudia lemondott több milliós fizetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-liptai-claudia-havonta-milliokat-bukik-mivel-nem-vezet-musorokat-osszel.html Nem titkolja! Pikáns módszerrel fogyott le a VV4 szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110827-pikans-modszerrel-fogyott-le-a-vv4-szokesege-eva.html Botrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html Összejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.html Szexképeken pózol a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-pucer-melleit-mutogatja-erotikus-fotokon-a-joban-rosszban-uj-sztarja.html Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.html Éden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.html