színésznő Jóban Rosszban TV2 visszavonulás Liptai Claudia szerelem millió fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnő nemrég jelentette be, hogy egy ideig visszavonul, mivel több időt szeretne tölteni kislányával, valamint egyre gyakrabban mutatkoznak együtt nyilvános rendezvényeken új szerelmével is. TV2-es munkáinak visszamondása után azonban több millió forinttól esik el Claudia az ősszel.

A Blikk úgy tudja, Liptai Claudia a TV2 egyik legnagyobb sztárjaként havi fix pénzt, bruttó több mint 700 ezer forint körüli összeget kapott a Mokkáért. Ez biztosította leginkább a színésznő-műsorvezetőnő egzisztenciáját. Ide azonban biztosan nem tér vissza.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"A második jelentősebb bevételi forrást a nagy produkciók jelentik a kereskedelmi csatornáknál. A Megasztár többhetes leterheléssel, próbákkal, élő adásokkal járt. Cserébe a műsorvezetők bruttó 2-3 milliós gázsit kaptak - mondta egy neve elhallgatását kérő TV2-es kolléga a Blikknek. Csakhogy idén már nem lesz Megasztár, a TV2 úgy döntött, későbbre tolja a tehetségkutató hatodik szériáját.

Az alig négy hónappal ezelőtt még folyamatosan képernyőn szereplő Liptai Claudiának így egyetlen biztos állása maradt csupán. A Jóban Rosszban című sorozatban az elmúlt napokban kezdett újra forgatni a nyári szünetet követően, így ott biztosan számítanak a munkájára. A szappanoperában forgatási nap után kapják a pénzüket a szereplők, a fontosabb karakterek így többet, a ritkábban szereplők kevesebbet keresnek. Milliós sztárgázsikról itt nincs szó, a kiemelt színészek havi bruttó 500-600 ezer forinttal számolnak.

Liptai Claudia állítólag nagyon jól érzi magát a bőrében. Valószínűleg tényleg nem vágyik vissza a mókuskerékbe, és anyagi gondok sem foglalkoztatják. Az, hogy júniusban kiszállt a Mokkából, azt jelenti, hogy nem kapja meg a hat hónapra járó, nagyjából 4,5 millió forintot. Kiesik a Megasztár gázsija is a kasszából, így a hat hónap alatt körülbelül 6 millió körüli összeggel lesz kevesebb a bevétele.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.