A magának való Attila nyerte a ValóVilág 5 ötödik beszavazó showját. Az összeférhetetlenek kategória játékosai inkább voltak halál unalmasak, mint érdekes figurák.

Péntek este egy kiöregedett katonatiszt, egy  tudatzavaros kockafej és egy magamutogatásban szenvedő falu bolondja küzdött meg a bejutásért az összeférhetetlenek kategóriájában.Tibor a háborús övezetet is megjárt katona fegyelmet ígért és katonás rendet. Bemutatkozó kisfilmje alapján azon túl, hogy komoly katonai múlttal rendelkezik, maximum a családjára lehet büszke. Szerető felesége sírva búcsúzott tőle, kamasz fia inkább örült a fater ideiglenes kiküldetésének, egy éves kislánya pedig fel sem fogta, hogy mit keres egy tévéstáb a nappaliban.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Tibor, a kiöregedett katontiszt

A néha tudatzavarosnak tűnő Attila, akinek az egész élete egy taktikai játék, ezért a saját nevén be sem mer mutatkozni a hétköznapokon, álnéven éli mindennapjait. Mivel egész élete egy szerepjáték, ezért nyolc éve nője sincs, csak egy kutyával osztja meg az életét.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Ijesztő jelenség: Attila furcsán magának való


A magát polgárpukkasztónak és szexinek tartó Kukker inkább szánalmas volt, mint érdekes. Az ócska Pongó utánzat semmi extrát nem tudott felmutatni, ezért inkább tornadresszbe bújva próbált belógni a VV5-be.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Kukker, a falu bolondja

Az ötödik beszavazót végül Attila nyerte, aki annyira elviselhetetlen figura, hogy csak egyetlen ember drukkolt neki a közönség soraiból. Arról nem szól a fáma, hogy ő vigyáz-e majd egy szem kutyájára, amíg a villában őrli lakótársai idegeit.

VV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.html ValóVilág 5: Alekosz klón a harmadik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110914-valo-vilag-5-feco-a-harmadik-bekoltozo.html VV5: Seherezádéról lemondott az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-seherezaderol-lemondott-az-edesanyja-de-azert-joban-vannak.html Mégsem vállalta a valóságshow-t! Lelépett a VV5 plázacicájahttp://www.life.hu/legykepben/20110912-lelepett-a-vv5-plazacicaja.html Megvan a Való Világ 5 első szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20110912-megvan-a-valo-vilag-5-elso-szereploje.html