VV5: Seherezádéról lemondott az édesanyja

nagymama Való Világ 5 Seherezádé valóságshow szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé ma is jó kapcsolatot ápol édesanyjával és apjával, annak ellenére, hogy annak idején fiatal szülőkként nem törődtek vele.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Édesanyám nagyon fiatal volt, amikor világra hozott engem. Akkoriban beindulóban volt az üzleti vállalkozása, és inkább abba fektette az energiáját a felnevelésem helyett. A nagymamám viszont már nyugdíjas volt, így rengeteg időt töltött velem, voltam anyámmal is, de végül a mamám nevelt fel. Kevés embernek adatik meg ilyen nagyi, mint nekem volt, mindent megkaptam tőle

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



A villa első női lakója azt is elmesélte, milyen elvek szerint nevelte őt nagymamája: ,,Hálás vagyok neki, amiért azt sulykolta belém éveken át, hogy ne legyek olyan lány, mint a kortársaim, hanem legyen tartásom, és csak annak adjam oda magam először, aki megérdemli. Nagyon sokáig nem találkoztam ilyen fiúval, aztán két évvel ezelőtt ismerkedtem meg az olasz barátommal. Ő annyira romantikus és temperamentumos is egyben, hogy nekem mindenben ő az első. A Balatonon hozott össze minket a sors, aztán a flörtölésből szerelem lett, ezért pár hónapos levelezés után kiköltöztem hozzá Olaszországba. Nagyon szeretjük egymást, de házasságban és gyerekben egyelőre nem gondolkodunk" - szögezte le Seherezádé.

A lány nem haragszik édesanyjára, amiért húsz évvel ezelőtt szinte eldobta magától. Sokkal jobban nyomasztja a nemrégiben elhunyt nagymama hiánya. "A szüleimmel ma is jóban vagyok, de nekem a nagymama jelentett mindent, így nagyon nem találtam a helyem, amikor áprilisban elvesztettem. A temetése napján akartam elmenni egy állásinterjúra, de nem voltam olyan passzban. Aztán jelentkeztem a ValóVilágba, hogy eltereljem a figyelmem, és megpróbáljam elhozni a fődíjat" - árulta el a Life.hu-nak a bűbájosan temperamentumos Seherezádé.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.