megerőszakolás börtön Való Világ valóságshow bezártság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág Összeférhetetlenek kategóriájának győztese, Knap Attila - Dugai Regina öccséhez, Gergőhöz hasonlóan - ült már börtönben. Állítása szerint egy lány miatt szökött ki Izraelbe, hogy bebizonyítsa, ők bizony egymáshoz illenek.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Attila a beszavazóshow-ban inkább megfigyelő volt mint harcos

"Szerelmes voltam, de elhagyott a lány, aki izraeli állampolgár volt. Gondoltam, utánamegyek és jobb belátásra bírom. A kiérkezésem után medencetakarítónak álltam. Nem is volt addig semmi gond, amíg egyik nap nem jöttek értünk a bevándorlási hivatal kommandósai. Hajnalban törték ránk az ajtót, a földre tepertek és megbilincseltek. Egy sivatagi börtönbe vittek, borzalmas körülmények közé kerültünk. Az első este jött a hideg zuhany - szó szerint. A zuhanyzóban röhögve körülálltak a rabok, egyértelmű volt, hogy meg akarnak erőszakolni. Akkor, ott azt éreztem, hogy eljött a vég. Ekkor belépett egy orosz maffiózó, aki évek óta nem látott európai embert, így a védelmemre kelt. Csak mondott valamit a körülöttem állóknak, és azok szó nélkül felszívódtak. Onnantól kezdve el sem mozdultam mellőle, a cellájában a földön aludtam, és ha pisilni ment, akkor is követtem. Borzalmas öt nap után közölték velem, hogy ha van pénzem repülőjegyre, akkor mehetek. Szerencsére a velem ülő magyar srácnak volt pénze, így megúsztuk a kalandot. A barátnőmmel persze nem is találkoztam, a mai napig nem tudja, hogy kint voltam. Ezek után szerintem a ValóVilág egy jutalomjáték lesz, nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amit ne viselnék el" - nyilatkozta a Borsnak Knap Attila, a VV5 szereplője.

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.