A ValóVilág Összeférhetetlenek kategóriájának győztese, Knap Attila - Dugai Regina öccséhez, Gergőhöz hasonlóan - ült már börtönben. Állítása szerint egy lány miatt szökött ki Izraelbe, hogy bebizonyítsa, ők bizony egymáshoz illenek.


VV Attila elmondása szerint jól bírja a bezártságot, hiszen ő is ült már börtönben, igaz, csak öt napot. Az az öt nap viszont maga volt rémálom. Attila szerelmes volt egy izraeli lányba, ezért utána ment, hogy hazahozza. Fekete munkát vállalt, ám rövid időn belül lebukott, és emiatt egy sivatagi börtönbe hurcolták - olvasható a Borson.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Attila a beszavazóshow-ban inkább megfigyelő volt mint harcos

"Szerelmes voltam, de elhagyott a lány, aki izraeli állampolgár volt. Gondoltam, utánamegyek és jobb belátásra bírom. A kiérkezésem után medencetakarítónak álltam. Nem is volt addig semmi gond, amíg egyik nap nem jöttek értünk a bevándorlási hivatal kommandósai. Hajnalban törték ránk az ajtót, a földre tepertek és megbilincseltek. Egy sivatagi börtönbe vittek, borzalmas körülmények közé kerültünk. Az első este jött a hideg zuhany - szó szerint. A zuhanyzóban röhögve körülálltak a rabok, egyértelmű volt, hogy meg akarnak erőszakolni. Akkor, ott azt éreztem, hogy eljött a vég. Ekkor belépett egy orosz maffiózó, aki évek óta nem látott európai embert, így a védelmemre kelt. Csak mondott valamit a körülöttem állóknak, és azok szó nélkül felszívódtak. Onnantól kezdve el sem mozdultam mellőle, a cellájában a földön aludtam, és ha pisilni ment, akkor is követtem. Borzalmas öt nap után közölték velem, hogy ha van pénzem repülőjegyre, akkor mehetek. Szerencsére a velem ülő magyar srácnak volt pénze, így megúsztuk a kalandot. A barátnőmmel persze nem is találkoztam, a mai napig nem tudja, hogy kint voltam. Ezek után szerintem a ValóVilág egy jutalomjáték lesz, nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amit ne viselnék el" - nyilatkozta a Borsnak Knap Attila, a VV5 szereplője.VV5: Attila őrli majd az idegeinket: a skizofrén játékos az ötödik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110916-vv5-az-osszeferhetetlen-attila-az-uj-villalako.html VV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.html VV5: Seherezádéról lemondott az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-seherezaderol-lemondott-az-edesanyja-de-azert-joban-vannak.html Mégsem vállalta a valóságshow-t! Lelépett a VV5 plázacicájahttp://www.life.hu/legykepben/20110912-lelepett-a-vv5-plazacicaja.html Való Világ 5: A virsliszájú Veronika visszatért a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110917-valo-vilag-5-alekosz-exei-beszavazoshow.html Megvan a Való Világ 5 első szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20110912-megvan-a-valo-vilag-5-elso-szereploje.html