VV5: Attila felőrli majd az idegeinket - Ő az ötödik villalakó

VV5 Való Világ valóságshow beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magának való Attila nyerte a ValóVilág 5 ötödik beszavazó showját. Az összeférhetetlenek kategória játékosai inkább voltak halál unalmasak, mint érdekes figurák.

Péntek este egy kiöregedett katonatiszt, egy tudatzavaros kockafej és egy magamutogatásban szenvedő falu bolondja küzdött meg a bejutásért az összeférhetetlenek kategóriájában.

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!



Tibor a háborús övezetet is megjárt katona fegyelmet ígért és katonás rendet. Bemutatkozó kisfilmje alapján azon túl, hogy komoly katonai múlttal rendelkezik, maximum a családjára lehet büszke. Szerető felesége sírva búcsúzott tőle, kamasz fia inkább örült a fater ideiglenes kiküldetésének, egy éves kislánya pedig fel sem fogta, hogy mit keres egy tévéstáb a nappaliban.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tibor, a kiöregedett katontiszt

A néha tudatzavarosnak tűnő Attila, akinek az egész élete egy taktikai játék, ezért a saját nevén be sem mer mutatkozni a hétköznapokon, álnéven éli mindennapjait. Mivel egész élete egy szerepjáték, ezért nyolc éve nője sincs, csak egy kutyával osztja meg az életét.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kukker, a falu bolondja

Az ötödik beszavazót végül Attila nyerte, aki annyira elviselhetetlen figura, hogy csak egyetlen ember drukkolt neki a közönség soraiból. Arról nem szól a fáma, hogy ő vigyáz-e majd egy szem kutyájára, amíg a villában őrli lakótársai idegeit.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.