A Jersey Shore-ban megszokott a köpködés és az agresszió, van, hogy a szereplők begurulnak, de a hazai realitykben már VV Zsuzsi narancsdobálása is kizárást eredményezett. Anno a ValóVilágban Indián "rúgtam már szájba nőt!" beszólása is kiverte a biztosítékot - jogosan. A csütörtök esti Aranypart azonban sosem látott boxot tartogatott a trash-re éhes nézők számára.


Botrányt botrányra halmoznak

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, István, Gábor szülinapi buliján végre révbe ért: lecsillapíthatta a benne szunnyadó szexállatot: a mellékhelységben egy titokzatos leszbikus lánnyal egymáséi lettek. A történet már így is elég cifra, ám fény derült rá, hogy a Juditka névre hallgató leányzó nem más, mint a biszexuális Beki ex-partnere. Mindenki tudott a légyottról, Pista pedig rém büszke volt rá, hogy 10 perc alatt a mennyekbe repítette a lányt. A fiúk éppen az akcióról pusmogtak, hogy ezt elmondják-e Bekinek, mikor megérkezett Niki, és hangosan közölte a tényeket Bekivel. Volt egy kis kiakadás, hogy István nem vallott színt, de hamar túlléptek a dolgon.
Viasat3Alamuszi nyuszi nagyot ugrik: Ada különös wakeskate oktatása

Főhőseink kifogytak a százhúzbó' és elmentek munkát keresni. Az őszibarack árusítás túl alantas meló lett volna, így a közeli wakeboard állomásra kuncsorogták be magukat. Ó, de sok frissdiplomás örülne, ha ilyen könnyen találnának munkát, mint az Aranypartos srácok. Beki wc-t pucolt, István slagolt, Ada pedig hamutálmosás után flörtbe kezdett Csigával, a főmuftival. Szó szót követett, a sportos srác ölbe vette Adácskát és siklottak egyet a Balaton hullámain. A többiek pedig irigykedve nézték a kalandot, és eltervezték: beszámolnak Ádámnak a flörtről, miért ne tennék, már volt szex közte és Ada közt, ilyen komoly embereknél pedig a hűség a legnagyobb erény, ugyebár. A bárba megérkezvén azonnal ment a pletyka, Niki (aki ott sem volt, csak másodkézből tudott a dologról) azonnal Ádám orra alá dörgölte, hogy megtudta: Ada estére odacsábította Csigát a bárhoz. Este pedig eldurvult a sztori.
Bal horog, jobb horog, agresszív, részeg fiatalok

Az alkohol sok mindent kihozhat az emberből, a koordinálatlan bóklászás és a meggondolatlan cselekedetek, párbeszédek még a jobbik esetek - sokakat azonban labilis lelkiállapotban, agresszív magatartásra buzdít a sok tömény. Beki, Ádám, Levi és István ismét bulizni indultak, de Csiga, a wakeboardos srác már ott volt Adánál a bárban. Persze a többiek felhívták Ádám figyelmét, hogy ki a gaz csábító, és a csillagszemű ficsúrnak nem is kellett több, rögtön kötözködni kezdett. Még mentek pár kört a Petőfi sétányon, és lehet, Redneck shot-ot ittak, mert mindenki beszólogatós kedvében volt: Beki hozta a szintet, mint egy kocsis, Ádám is verekedni akart, de először csak egy boxzsák játékig jutottak. Ádám ezután "párbajra" hívta Csigát, ki üt erősebbet, de a játék után pár beszólást követően elszabadult a pokol. Először Ádi nyesett oda Csigának és haverjának, aztán István is beszállt a tutiba. Csihi-puhi, csak úgy repültek a sallerok . Idő közben még idegenek is csatlakoztak a dulakodáshoz: nem tudni kidobóemberek, vagy Csiga haverjai voltak, de nehezen nyugodtak le az Aranypartos dúvadak.


Viasat3Produkció, meg sztori, persze, de ocsmány volt az egész, különösen Ádámka, aki most igazán kimutatta a foga fehérjét: ő bármit megtehetett eddig, mert Apuci elsimította ügyes-bajos dolgait, amiket időnként piásan elkövethetett. Egy biztos, a Mónika show-ban sem csattantak ilyen pofonok, szóval már kvázi mindent felsorakoztattak az Aranypartos szereplők: szexet, agressziót és ármánykodást is. De hova lett Pörkölt, a nyúl?

VV5: Melinda az új villalakó, aki egyszerre több pasit akar magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-valovilag5-boges-es-feltekenykedes-annamari-miatt-melinaval-a-ferfifalo.html Órákig verte exbarátnőjét Damu Roland - újabb áldozat jelentkezetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110922-hajdu-peter-kideritette-orakig-verte-exbaratnojet-damu-roland.html VV5: Gombi haverja beörjöngte magát a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110921-vv5-cristofelnek-is-bejott-az-uvoltozes-o-az-uj.html Fogdosták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20110921-xfaktor-fogdostak-az-xfaktor-sztarjat-janicsak-vecat.html Dupla adag szex az Aranyparton (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110921-aranypart-dupla-adag-szex-az-aranyparton.html Aranypart Ada szája elfáradt a szaxizástól (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.html Aranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.html Orgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.html Aranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-aranypart-niki-a-mediaban-akar-dolgozni.html Tóth Vera utálja, ha Cserháti Zsuzsához hasonlítjákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-toth-vera-elfaradt-elvonult-majd-radios-musorvezetokent-tert-vissza-.html