agresszió balhé verekedés féltékenység Aranypart (reality) Viasat 3 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jersey Shore-ban megszokott a köpködés és az agresszió, van, hogy a szereplők begurulnak, de a hazai realitykben már VV Zsuzsi narancsdobálása is kizárást eredményezett. Anno a ValóVilágban Indián "rúgtam már szájba nőt!" beszólása is kiverte a biztosítékot - jogosan. A csütörtök esti Aranypart azonban sosem látott boxot tartogatott a trash-re éhes nézők számára.







Viasat3
Viasat3



Alamuszi nyuszi nagyot ugrik: Ada különös wakeskate oktatása

Főhőseink kifogytak a százhúzbó' és elmentek munkát keresni. Az őszibarack árusítás túl alantas meló lett volna, így a közeli wakeboard állomásra kuncsorogták be magukat. Ó, de sok frissdiplomás örülne, ha ilyen könnyen találnának munkát, mint az Aranypartos srácok. Beki wc-t pucolt, István slagolt, Ada pedig hamutálmosás után flörtbe kezdett Csigával, a főmuftival. Szó szót követett, a sportos srác ölbe vette Adácskát és siklottak egyet a Balaton hullámain. A többiek pedig irigykedve nézték a kalandot, és eltervezték: beszámolnak Ádámnak a flörtről, miért ne tennék, már volt szex közte és Ada közt, ilyen komoly embereknél pedig a hűség a legnagyobb erény, ugyebár. A bárba megérkezvén azonnal ment a pletyka, Niki (aki ott sem volt, csak másodkézből tudott a dologról) azonnal Ádám orra alá dörgölte, hogy megtudta: Ada estére odacsábította Csigát a bárhoz. Este pedig eldurvult a sztori.


Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!



Bal horog, jobb horog, agresszív, részeg fiatalok

Az alkohol sok mindent kihozhat az emberből, a koordinálatlan bóklászás és a meggondolatlan cselekedetek, párbeszédek még a jobbik esetek - sokakat azonban labilis lelkiállapotban, agresszív magatartásra buzdít a sok tömény. Beki, Ádám, Levi és István ismét bulizni indultak, de Csiga, a wakeboardos srác már ott volt Adánál a bárban. Persze a többiek felhívták Ádám figyelmét, hogy ki a gaz csábító, és a csillagszemű ficsúrnak nem is kellett több, rögtön kötözködni kezdett. Még mentek pár kört a Petőfi sétányon, és lehet, Redneck shot-ot ittak, mert mindenki beszólogatós kedvében volt: Beki hozta a szintet, mint egy kocsis, Ádám is verekedni akart, de először csak egy boxzsák játékig jutottak. Ádám ezután "párbajra" hívta Csigát, ki üt erősebbet, de a játék után pár beszólást követően elszabadult a pokol. Először Ádi nyesett oda Csigának és haverjának, aztán István is beszállt a tutiba. Csihi-puhi, csak úgy repültek a sallerok . Idő közben még idegenek is csatlakoztak a dulakodáshoz: nem tudni kidobóemberek, vagy Csiga haverjai voltak, de nehezen nyugodtak le az Aranypartos dúvadak.


Viasat3
Viasat3



Produkció, meg sztori, persze, de ocsmány volt az egész, különösen Ádámka, aki most igazán kimutatta a foga fehérjét: ő bármit megtehetett eddig, mert Apuci elsimította ügyes-bajos dolgait, amiket időnként piásan elkövethetett. Egy biztos, a Mónika show-ban sem csattantak ilyen pofonok, szóval már kvázi mindent felsorakoztattak az Aranypartos szereplők: szexet, agressziót és ármánykodást is. De hova lett Pörkölt, a nyúl?

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!





VV5: Melinda az új villalakó, aki egyszerre több pasit akar magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-valovilag5-boges-es-feltekenykedes-annamari-miatt-melinaval-a-ferfifalo.htmlÓrákig verte exbarátnőjét Damu Roland - újabb áldozat jelentkezetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110922-hajdu-peter-kideritette-orakig-verte-exbaratnojet-damu-roland.htmlVV5: Gombi haverja beörjöngte magát a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110921-vv5-cristofelnek-is-bejott-az-uvoltozes-o-az-uj.htmlFogdosták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20110921-xfaktor-fogdostak-az-xfaktor-sztarjat-janicsak-vecat.htmlDupla adag szex az Aranyparton (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110921-aranypart-dupla-adag-szex-az-aranyparton.htmlAranypart Ada szája elfáradt a szaxizástól (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.htmlAranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.htmlOrgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.htmlAranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-aranypart-niki-a-mediaban-akar-dolgozni.htmlTóth Vera utálja, ha Cserháti Zsuzsához hasonlítjákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-toth-vera-elfaradt-elvonult-majd-radios-musorvezetokent-tert-vissza-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.