Kovács Áron megcsalta a feleségét, és sokszor hazudott is neki, emiatt most romokban hever a házassága.


A műsorvezető most a tizenöt éves kapcsolata megmentésén fáradozik, miközben attól tart, az emberek elítélik tette miatt. Kovács Áron a pénteken látható Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal című műsor felvételén elismerte, hogy feleségét többször is becsapta és megalázta nőiességében. A tizenöt éve tartó házasság emiatt most zátonyra futott."Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a női hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, nagyon szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat. A beszélgetéseken túl vagyunk, tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Annál nagyobb kalandor vagyok én is, meg ő is, hogy tudjuk azt, képesek vagyunk egymás nélkül is élni. A kérdés csak az, hogy akarunk-e egymás nélkül élni, bár tudjuk, hogy működne. A saját feleségem várja el tőlem, hogy őszintén beszéljek. Ez így sokkal tisztességesebb, mintha azt mondanám, hogy fantasztikus férj vagyok, és még sohasem botlottam meg" - magyarázta szinte rezzenéstelen arccal  Kovács Áron.

A műsorvezető nemrégiben Hajdú Péternek még tagadta, hogy hűtlen lett volna bármikor is a feleségéhez, azonban a FEM3 műsorának felvételén már mást vallott. "Már Hajdú Péter is megkérdezte tőlem, hogy megcsaltam-e a feleségem, és azt mondtam neki, hogy nem. Azért azt válaszoltam akkor, mert nincs rá jó válasz, mert ahhoz egy műsoridő rövid, hogy az összes érvedet felsorold. Az emberek azt gondolják, hogy nincsen annál nagyobb bűn, ha az ember félrelép. A legnagyobb bűn az önmagunkkal és a másikkal való őszintétlenség" - morfondírozott Áron.

A férfi azt is hozzátette, hogy házasságának tizenöt éve alatt rengeteg csodálatos élményben volt része Gabival, a feleségével. A műsorvezető fél, hogy a FEM3 műsora után az emberek elítélik majd, ezért Joshin kívül sehol máshol nem akar beszélni többé erről a témáról. A műsorban is csak azért mondta el Joshinak a történetet, mert a felesége teljes őszinteséget vár el tőle.VV5: Megmutatta félelmetes arcát a villa szépfiújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111020-vv5-megmutatta-felelmetes-arcat-a-villa-szepfiuja.html Eltitkolta, hogy pornósztár a felesége a VV5 veteránjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20111020-valovilag-5-pornosztar-a-felesege-vv-peternek.html VV5: Cristofel ráment Esztikére, de előtte párbajoznia kell Csabávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-elso-parbajozok-o-lesz-csaba-valasztottja.html A szöszik igazi jóbarátokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111019-a-szoszik-igazi-jobaratok.html Farkasházy: Havas Henrik tök részegen ülte végig a finn meccsethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-farkashazy-havas-henrik-tok-reszegen-ulte-vegig-a-finn-meccset.html Összeesküvők: Döbbenet! Mása még mindig férjnél vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-osszeeskuvok-dobbenet-masa-meg-mindig-ferjnel-van.html Dzsudzsák ráunt Zimány Lindára?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-szakitott-zimany-linda-es-dzsudzsak-balazs.html VV5: Veronika ismét csalódott Cristofelbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111018-valovilag-5-veronika-ismet-csalodott-cristofelben-aki-kinganak-behodolt-es.html