Való Világ 5 fordulat sírás párbaj VV Csaba VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő agresszív nyomulását már nem bírta elviselni Seherezádé, ezért szakított az alfahímmel. Cristofel pedig újabb oldaláról mutatkozott be: sírva vallott szerelmet Veronikának. A ValóVilág 5 első párbaján az érzelmek és a humor kapta a főszerepet, de mégis Csaba nyert Cristofellel szemben.




A párbajhősök ismét összemérhették tudásukat, első körben mindjárt egy remek bátorságteszt alá vetették magukat. A feladat szerint siklóval a nadrágjukban kellett csípőt rázniuk zenére. Bár mindketten beparáztak a hüllőktől, a küzdeni akarás erősebb volt a félelmüknél. Ezt a próbát Csaba nyerte, miután CristoForró egyensúlyát elvesztve egyszerűen felborult. A második megmérettetésben a fizikai erejüket mérték össze: egy hatalmas felfújt gömbbe bújva kellett kiszorítani a másikat. Cristofel minden erejét összeszedve a medencébe taszította a néma fiút. A kitartás próbáján egy-egy lécet kellett a magasba emelniük, aki hamarabb leengedte a fadarabot, az veszített. Ez a személy pedig Cristofel volt, így a háziversenyben Csaba vitte el a pálmát két győzelemmel.


Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!



Ezen az estén Vera és Péter tarthatott vacsorát, ahová Seherezádét, Gergőt, Cristofelt és Veronikát hívták meg magukhoz. Eszternek nem tetszett, hogy nem szerepelt a neve a vendéglistán és a fürdőszoba oltalmába menekült hisztizni. A vizesblokkban azonban ott álldogált az összes lány a villából, így kénytelenek voltak meghallgatni az ügyvédlány sírással megtámogatott kirohanását.



A mexikói vacsorán jól fogyott a tequila, aminek hatására Gergő túl agresszívan viselkedett Seherezádéval. A lánynak sem kellett több: az első csók után nyolc nappal máris kidobta az alfahímet, akit egyáltalán nem viselt meg a szakítás, inkább újabb alkohol felkutatására koncentrált. Seher a lányoknak öntötte ki a szívét, akik vigasztalásul közölték vele, hogy ne csodálkozzon a történteken, ha mindig játssza az eszét Gergő előtt.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Veronika és Cristofel az udvaron felállított instant autósmoziban randizhatott egymással. A Steven Segal-film azonban nem kötötte le a fiatalokat: Cristofel inkább sírva fakadt, hogy minden áron vissza akar térni a párbajról, mert annyira szerelmes Alekosz exébe, hogy nem bírná ki, ha csak a tévében láthatná őt a továbbiakban.


Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a képre a párbajról készült galériáért!


Eljött a VV5 első párbajának a napja

Csaba egy gyenge búcsúbeszéddel és a kis bőröndjével a kezében elsőként ment ki a stúdióba, ahol azt fejtegette, hogy miért őt küldték a többiek párbajra. A szavazatok reményében beígérte, hogy ha visszamegy a villába, akkor megtorolja Attila és Péter taktikázását, és az erőviszonyokat is szeretné megbolygatni.



Cristofel búcsúzkodása látványosabbra sikerült, mindenkihez intézett pár kedves szót, majd megkérte a villalakókat, hogy aki kicsit is csípte, az ölelje meg. Megható szavaira mind a tizenketten köré gyűltek.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Az első párbajt végül Csabika nyerte 59 százalékkal. Cristofelnek egy álma omlott össze a kieséssel, sírva motyogta, hogy mennyire megalázónak találja a vereséget. Csaba visszatérése hatalmas ovációt váltott ki a lakók többségéből, Veronika pedig sírva omlott előbb Eszter, majd Péter karjaiba.



Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!



/1110/Crist2011102481753


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.