Egészen biztosan leesik majd a VV5 lakóinak az álla, amikor Cristofel újra beköltözik a villába.


Az egykori skalpvadász csupán vendégként érkezik a többiekhez, de így is biztosan felkavarja majd a kedélyeket. Veronika és Eszter számon kérhet majd rajta mindent, hiszen a kubai srác a távozásakor írt egy levelet, ami hatalmas port kavart a két lány között. "Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire! Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat. Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk" - mondta a fiatal szívtipró a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs [origo]


Azt még nem tudni, Veronikából mit vált majd ki egykori kedvese érkezése. Ha Veronikától gyengédséget kap Cris, Esztertől akkor is számíthat egy hatalmas vitára, mert nem volt tisztességes dolog a lányt magára hagyni, közös titkukat viszont mindenkinek elárulni. Attilának sem lesz könnyű a fiú szemébe nézni, hiszen legfőképp az ő taktikájának köszönhetően kellett Cristofelnek távoznia. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf megígérte, a VV5 a meglepetések szériája lesz. "Cristofel időszakonként ugyan visszamegy, de nem vesz részt újra a játékban. Azért hoztuk meg ezt a döntést, mert úgy gondoljuk, Cristofel és Veronika kapcsolata volt a legigazibb és a legmélyebb a villában, és mindkettőjüket nagyon megviselte, hogy Cristofel kiesett a játékból. Távozásával pedig elvarratlan szálak maradtak. Cristofel szándékai azonban komolyak, és ha minden jól alakul, akkor szándékában áll megkérni a lány kezét" - mondta Rubin a Blikknek.Kiderült, kit visz ki Eszter párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111102-vv5-vera-csunya-balheba-keveredett-dyaval.html Földre szálltak a szexi angyalokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-foldre-szalltak-a-szexi-angyalok.html Apa lett a tizenhét éves tinisztár?http://www.life.hu/legykepben/20111102-apa-lett-a-tizenhet-eves-tinisztar-justin-bieber.html Mickey otthagyta kézjegyét Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-mickey-otthagyta-kezjegyet-hollywoodban.html VV Fecónak elborult az agya és megfenyegette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111102-vv5-feco-megfenyegette-petert-shadit-leitattak-a-tobbiek-esztert-pedig.html Szex az ÖsszeEsküvőkben: Niko és Ricsi egymáséi lettekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111101-meglepo-szex-az-osszeeskuvokben-niko-es-ricsi-egymasei-lettek-.html VV5: Nem bírta tovább a szőke lányhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111031-vv5-nem-birta-tovabb-a-szoke-lany.html