Egy riporter rémálma, amikor a dermesztő hidegben kell forgatnia, ráadásul sok ismeretlen emberrel: de Sőreghy Zita, az OzoneNetwork bájos műsorvezetője nem esett kétségbe a zord időjárástól - kocsiba pattant, és utánajárt, hogyan készítik fel az emberek télire az autójukat.

Azonban a kínlódós, "utca embere" feladat után egy sokkal izgalmasabb következik: Zita a Hungaroringen teszteli szépséges autóját, de legfőképpen saját magát, hogy hogyan állna helyt a téli aszfalton. Egy kis sikítozás is belefér, de az ijadtség gyorsan elmúlik. Olyannyira, hogy Zita már alig várja a következő alkalmat a Forma 1-es pilóták által jól ismert pályán.

Ti már felkészítettétek autótokat a télre?
 Csobbanj az életembe: Autós kaland és jelmezbálhttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111028-csobbanj-az-eletembe-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-es-baratnoinek.html Pillants be az OzoneNetwork műsorvezetőjének pörgős napjaibahttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111024-csobbanj-az-eletembe-ilyenek-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-porgos.html Te anyának születtél? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111107-te-anyanak-szulettel-muller-peter-irasa.html Demcsák Zsuzsa: "Bármelyik férfival felvettem volna a versenyt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111106-demcsak-zsuzsa-elfogadasra-befogadasra-torekszem-szily-nora-interjuja.html Steiner Kristóf: Tanítóink, a sztárokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111104-steiner-kristof-tanitoink-a-sztarok.html Ökotippek modern nőknek - Legyen divat a környezetvédelem!http://www.life.hu/hazitunder/20111020-okotippek-modern-noknek-legyen-divat-a-kornyezetvedelem.html