Annamária elismerte, hogy vonzódik Csabához, de a szépfiú elutasította a lány közeledését. A fura lány meggondolta magát: mégsem szeretne már párbajra menni, de egyesek megfúrták a visszalépését.A villarádió reggeli műsorvezetője Gergő és Vera volt, Seherezádé és Kinga pedig a vendég. A két meghívott már sokadszorra is megbeszélte, hogy soha sem lesznek barátnők, majd egymásnak estek. A parázs vitát végül Gergő rekesztette be, mert már ő is nagyon unta a vihart a biliben. A két lány durcásan távozott a nyugiszobában berendezett alkalmi rádióstúdióból.Veronika szerelmi jósdát nyitott, és mindenféle emelt díjas telefon helyett ingyen osztogatta a tanácsait lakótársnőinek. Az első kuncsaft Kinga volt, aki Attilához való viszonyát elemezte, majd Alekosz exe azt jósolta, hogy a cselszövő bele fog habarodni az összeférhetetlen fiúba. Annamari is bevallotta Veronikának, hogy vonzódik Csabához. A furcsa lány maga is meglepődött őszinteségén, ugyanakkor fel is buzdult rajta, ezért a villa helyes pasijának is kiteregette a lapjait. Annuska egy gyenge dumával még csókot is megpróbált lopni Csabikától, de a fiú határozottan elutasította a közeledését, és még azt is leszögezte, hogy sosem csőrözne a Halállal. Veronika elmesélte Attilának, hogy mit mondott róla Kinga, majd neki is azt jósolta, hogy szerelem bontakozik ki közöttük.Annamari továbbra is abban a tudatban éli a mindennapjait, hogy Csaba bármikor meggondolhatja magát, és nyitni fog felé. Talán épp ezért, de a fura lány meggondolta magát, és mégsem szeretne párbajra menni, ezért nekiállt kampányolni azért, hogy mégse rá dobják a jelet a már korábban befűtött lakótársai. Attila és Péter nem fogadta el a fura lány visszalépését, mert szerintük egyszerűen csak megijedt a döntése súlyától. A két fiú megint taktikázni kezdett, ezért félrehívták Shadit, hogy meggyőzzék, tegye ő is Annuskára a jelet, mert titokban úgy gondolják, hogy a fura lánynak csak az arab fiú ellen lenne esélye. Shadi nagy sanszot látott arra, hogy Annamarira dobja majd a jelet a kiválasztáson.


Vera és Kinga mérkőzött meg a mai napon a villa háziasszonya versenyen. Attila megpróbálta rábírni Pétert, hogy nyolcnál rosszabb pontszámot ne adjon szerelme próbálkozására - természetesen a törpe ezt nem tartotta be, mindössze 1 pontot adott Kingáéknak. A két lány kitalálta, hogy a fiúk különböző játékok során jussanak hozzá az ételekhez. Shadinak nagyon rosszulesett, hogy emiatt a játék miatt csak ételmaradékokhoz juthatott hozzá, ezért alaposan felkapta a vizet, és sikeresen megmérgezte a fiúk vacsoráját. Attila élvezte, hogy az arab fiú szenved, ezért még odaszúrt párat, hogy hergelje ellenfelét.
VV5: Már megint Csaba lett a védetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-mar-megint-csaba-lett-a-vedett.html VV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.html VV5: Újabb ellenség, újabb visszatérőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-o-az-ujabb-ellenseg-mar-a-parbajpartnere-is.html VV5: Élő adásban omlott össze Kingahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-vv-dya-kiesese-utan-elo-adasban-omlott-ossze-kinga.html VV5: A lakók utálják, a nézők viszont imádják Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20111106-vv5-gergo-lecserelte-seherezadet.html VV5: Eszter részegen meztelenkedett a búcsúbuliján (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-eszter-reszegen-meztelenkedett-a-bucsubulijan.html VV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.html