X-Faktor: Drogoktól féltik Verát a szülei

iskolapad X-Faktor balhé drog Kováts Vera tanuló éjszakai élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kováts Vera szülei rendkívül felvilágosult szülők, egyetlen dologban mégis meglehetősen szigorúak. A végletekig kitartanak amellett, hogy kislányukat ne nyelje el a bűnös éjszaka világa.

Kováts Vera szombaton a hozzá közelálló Baricz Gergővel szemben elvérzett az X-Faktor párbaján. A tinilány a show után úgy gondolta, végre kiereszti a gőzt, és az ilyenkor megszokott bulin hajnalig tombol. Szülei azonban másként vélekedtek, a tizenhat éves tehetség így csak egy darabig élvezhette a felhőtlen partizást.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


"Éjjel elvittük a szórakozóhelyre, mi hazajöttünk a családdal, aztán 3/4 4 körül visszamentünk érte, és elhoztuk. Nem mindenkinek a legnagyobb örömére, mert sokan úgy vélték, hogy neki joga lenne szórakozni tovább az éjszakában. Ő sem örült, hogy haza kellett jönnie. Azt mondta, hogy legalább a házban hadd aludjon bent. De neki a családjánál van a helye, ebből nem engedek. Vasárnap aztán együtt is ebédeltünk" - magyarázta Kováts Zsolt, a sztárpalánta édesapja.

Az apuka, mivel rendkívül tapasztalt mind a gyermeknevelés - négy gyermeke van -, mind a zenélés terén - alkalmanként ő is beszáll egy beatzenekarba játszani -, pontos véleménye van a showbiznisz sötét oldaláról. Éppen ezért nagyon óvja kislányát attól, hogy elnyelje az éjszaka.



"Féltem attól a világtól, amitől félteni kellene mindegyik gyereket. Soha nem fogom adni a hozzájárulásomat ahhoz, hogy ebbe az életbe belemenjen. Ami ezzel a sztársággal együtt jár, a fellépéseknek, a kommunikációnak az emberekkel, az újságcikkeknek, annak természetesen működnie kell. De nem kötelező olyan életet élni, amiről én beszélek, ettől meg szeretném a lányomat óvni. Ez az életstílus pörgős, amiben elfárad az ember. Még többet tudok, mondja rengeteg sztár, még többet tudok, ha meg nem, akkor megisznak egy felest és mindjárt nagyon vidámak lesznek. Aztán később még egyet megisznak, aztán még többet, meg még többet, aztán hozzá lehet nyúlni a droghoz. Sztárok milliói buknak el ebben. Tűzzel-vassal megakadályozok minden ilyet a gyermekemmel kapcsolatban, senki sem győzhet meg az ellenkezőjéről. Nem tudnám feldolgozni, ha bármi ilyesmi történne a gyerekemmel" - árult el részleteket aggodalmáról a következetes apuka.

A szülők olyannyira szeretnék gyermeküket visszazökkenteni a rendes kerékvágásba, hogy úgy döntöttek, elkezdik újra iskolába járatni őt, már ettől a héttől fogva. "December 21-én, az X-Faktor nagykoncertjével egy időben az iskolában is elkezdődik a szünidő, úgyhogy most csak rövid időről beszélünk, januárban folytatódik a tanítás. Most, hogy Vera kicsit szabadabb lesz, és ha nincsenek délelőtti programjai, akkor vissza fog ülni az iskolapadba, és szépen visszaszimatolja annak az illatát. Már ettől a héttől, ha csak alkalomszerűen is" - nyilatkozta teljes komolysággal Kováts Zsolt.

Annamari tudja, hogy ki nyeri a ValóVilág 5-öthttp://www.life.hu/legykepben/20111206-valovilag5-life-video-annamarinak-nincs-hol-laknia-nem-akar-a.htmlVV5: Lebukott a tapasztaltnak hitt Péterhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111205-vv5-lebukott-a-tapasztaltnak-hitt-peter.htmlKamarás Iván játszik Brad Pitt zombifilmjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20111205-kamaras-ivan-jatszik-brad-pitt-zombifilmjeben.htmlSemmit nem változtak: újra összeállt a húszéves Família Kft.!http://www.life.hu/legykepben/20111205-dtk-show-d-toth-kriszta-semmit-nem-valtoztak-ujra-osszeallt.htmlVV5: Vera kiütötte Annamarithttp://www.life.hu/legykepben/20111204-vv5-vera-mehetett-vissza-annamari-bucsuzott.htmlVV5: Attilát száműzték a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111204-vv5-attilat-szamuztek-a-villabol.htmlNem hiába szerelmes Kováts Verába mindenki - most megmutatta a vadmacska énjéthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-nem-hiaba-szerelmes-kovats-veraba-mindenki-most-megmutatta-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.