VV5: A villalakók nem örülnek Fecó esküvőjének

VV5 esküvő Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera tovább folytatta az ámokfutását a villában, ezúttal Péter személyes dolgaival dobálta tele a villát. Gergő a D-matracon töltötte az éjszakát Seherezádéval, de nem történt közöttük semmi komoly. Fecó szerelmének bejelentésére, miszerint napokon belül összeházasodnak Fecóval, többen csak húzták a szájukat.




Amíg Fecót orvosi kezelésre vitte a nagy fehér autó, azalatt Angéla, a volt szerelme beosont a villába, és az ott lévők segítségét kérte, hogy működjenek közre a villa lagzi előkészületeiben és mindenről tartsák a szájukat. A megható bejelentésnek Attila egyáltalán nem örült, szerinte aki házasodni akar, az húzzon haza. Péter és Eszter egyetértett, Kinga pedig felhúzta magát, hogy hogyan lehetnek ilyen rosszindulatúak. Nem csodálkoznánk, ha a Vera iránti ellenszenv miatt lennének ilyen távolságtartóak a villalakók Fecó örömével szemben.

Tipp! Csábító démon lett a szende Orsiból! Kattints a galériáért!









Seherezádé és Gergő a D-matracon töltötte az éjszakát. Bár a sittes fiú néha elragadtatta magát csókolózás közben, de olyankor Seher azonnal figyelmeztette, hogy ha hozzáér a melleihez, akkor még jobban eltöri az orrát. Vera kiköltözött a hálóból a nappaliba. Megkérte Attiláékat, hogy tegyék egy zsákba a személyes cuccait. A fiúk azonban másként értelmezték a feladatot, ezért a pornós összes cuccát beledobálták egy szemetes zsákba és kivitték utána a nappali közepére. Vera ki is akadt, ahogy kell, bosszúból kidobálta Pufi cuccait a villa közepére, aki később bevallotta, hogy megijedt Vera agresszív viselkedésétől.

Tipp! A villalakók véresre verték egymást! Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.