Vera tovább folytatta az ámokfutását a villában, ezúttal Péter személyes dolgaival dobálta tele a villát. Gergő a D-matracon töltötte az éjszakát Seherezádéval, de nem történt közöttük semmi komoly. Fecó szerelmének bejelentésére, miszerint napokon belül összeházasodnak Fecóval, többen csak húzták a szájukat.


Elég lepukkant állapotban ébredt a banda: az előző esti verekedések fájdalmait most érezték csak meg igazán egész testükön. A délelőtt során képzeletben mindannyian hazatelefonálhattak. Gergő, akinek az orra dinnye méretűre dagadt, a nővérét, Dukai Reginát tárcsázta, de semmi izgalmasat nem üzent neki. A családjával rossz kapcsolatot ápoló Attila meglepő módon a szüleit és nagymamáját hívta, és közölte velük, hogy ezúttal sem a szülő házban karácsonyozik. Kinga arra kérte a nagymamáját, hogy legyen rá büszke, és fogadják el Attilát, mert neki ő az egyetlen lelki támasz odabent. Fecó természetesen Angélát, a volt barátnőjét hívta fel, akinek sokadszorra is elsírta, hogy vissza akarja szerezni őt. Kinga és Attila között olyan nagy harmónia alakult ki, hogy az összeférhetetlen megígérte neki, hogy vigyázni fog rá örökre. Sőt, már gyerekszobát emlegetett.

Amíg Fecót orvosi kezelésre vitte a nagy fehér autó, azalatt Angéla, a volt szerelme beosont a villába, és az ott lévők segítségét kérte, hogy működjenek közre a villa lagzi előkészületeiben és mindenről tartsák a szájukat. A megható bejelentésnek Attila egyáltalán nem örült, szerinte aki házasodni akar, az húzzon haza. Péter és Eszter egyetértett, Kinga pedig felhúzta magát, hogy hogyan lehetnek ilyen rosszindulatúak. Nem csodálkoznánk, ha a Vera iránti ellenszenv miatt lennének ilyen távolságtartóak a villalakók Fecó örömével szemben.Egy hangtorzító megafon segítségével a villalakók egyesével tanácsot adhattak Csabának, hogy kit vigyen ki magával párbajozni. Hiába változtatták el a hangjukat, a stílusokból nagyjából mindenkire ráiismert a helyes pasi. Péter és Eszter megpróbálta észhez téríteni Fecót, hogy ne haverkodjon Verával. A dumagép meghallgatta az álláspontjukat, majd gyorsan ment is a pornós csajhoz, hogy azonnal elpletykálja neki a szobában történteket. Úgy tűnik, a jólelkű fiú teljesen az elviselhetetlenül pofátlan Vera hatása alá került.

Seherezádé és Gergő a D-matracon töltötte az éjszakát. Bár a sittes fiú néha elragadtatta magát csókolózás közben, de olyankor Seher azonnal figyelmeztette, hogy ha hozzáér a melleihez, akkor még jobban eltöri az orrát. Vera kiköltözött a hálóból a nappaliba. Megkérte Attiláékat, hogy tegyék egy zsákba a személyes cuccait. A fiúk azonban másként értelmezték a feladatot, ezért a pornós összes cuccát beledobálták egy szemetes zsákba és kivitték utána a nappali közepére. Vera ki is akadt, ahogy kell, bosszúból kidobálta Pufi cuccait a villa közepére, aki később bevallotta, hogy megijedt Vera agresszív viselkedésétől.Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!VV5: Kinga összeomlotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111212-vv5-kinga-osszeomlott.html VV5: Gergő és Csaba véresre verte egymás fejét, majd párbajozni küldték a helyes fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-vera-mar-biztosan-vedett-a-valovilag-bokszgalajan-megnyert-meccse.html VV5: Péter mégis ágyba bújt Verával!http://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-peter-megis-agyba-bujt-veraval-a-dmatracon-feco-pedig.html VV5: Verát mindenki utálja, Péter feleségül venné Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/20111209-vv5-vera-lett-a-kozellenseg.html VV5: Péter durván kidobta az ágyából Veráthttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv5-peter-durvan-elkuldte-verat.html VV5: Eszter megengedte párjának, hogy más nő is kielégítsehttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv-eszter-megengedte-hogy-parjat-egy-masik-no-oralisan-kielegitse.html VV5: Kizártak két lakót a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111207-vv5-kinga-attila-karjaiban-kotott-ki.html