Veronikát hívta ki párbajozni Csaba. Attila újra Kingán kattog, Fecó pedig két tűz közé került, mert Kingával és Verával is haverkodik, ezt pedig nem nézik jó szemmel a lányok.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Kattints a képre a galériáért!

Gergő egyre nehezebben viseli a cölibátust. A szex iránti étvágyát csak növeli, hogy Seher állandóan incselkedik vele, miközben nem engedi, hogy egy csóknál több történjen közöttük. Az érzelmes lány addig nem is szeretné odaadni a testét a sittes fiúnak, amíg nem lesznek komolyak a srác érzelmei. Nagy valószínűséggel nem ők lesznek a villa következő lepedőakrobatái. Vera hűlt helyének a látványa a hálóban teljesen felvillanyozta Pétert és Attilát, olyannyira, hogy a két taktikus hirtelen felindulásból kipucolta a luxusbörtönt. Figyelmük még arra is kiterjedt, hogy az udvar műfüvét is kiporszívózzák. Veronika előbb Kingának, majd Seherezádénak  lőtte be a séróját a varázslatos hajvasalójával, miközben mind a két lánnyal kivesézte a szívügyeiket. Sok újat nem tudtunk meg tőlük: a cselszövő továbbra sem tud férfiként tekinteni Attilára, Seherezádé pedig nem szerelmes az alfahímbe. Petiék tökéletesen elégedettek voltak a takarításuk eredményével, ezért még egy "Tiszta udvar, rendes ház" feliratú táblát is felavattak a teraszon. Az ünnepélyes ceremóniára mindenkit meghívtak, de Vera bojkottálta az eseményt, ami egyáltalán nem zavarta a többieket.A csajok elhatározták, hogy egy konfliktusrendező csajos estet tartanak a nappaliban. A koktélozgatás viszonylag oldott hangulatban telt addig, amíg Vera nem állt neki vitatkozni Kingával. A pornós csak a saját hülyeségeit hajtogatta, egyáltalán nem hagyta szóhoz jutni a cselszövőt, aki aztán idegességében otthagyta a társaságot. Kinga elmondta a véleményét Fecónak, akinek azt is a fejéhez vágta, hogy amióta Verával haverkodik, azóta rá sem ismerni. A dumagép csak hebegett-habogott, majd pár perc múlva már Verának csiripelte el a kettőjük közt történteket.


Titokban ment a szervezkedés Fecó lagzijával kapcsolatban. Az volt a nagy kérdés, hogy kik legyenek a koszorúslányok, valamint a vőlegény tanúja. Hatan szavaztak arra, hogy Kinga és Seherezádé legyenek a koszorúslányok, valamint Csabi a tanú. A cselszövő közölte az eredményt a jakuzziban magányosan piálgató Verával is, aki előbb magát javasolta koszorúsnak Seherrel, aztán kénytelen volt elfogadni a többiek akaratát.
Attila kifaggatta Veronikát, hogy miről diskurálgattak Kingával fodrászkodás közben. Az összeférhetetlen még mindig nem tudja pontosan, hogy mit érez a cselszövő iránt, de abban biztos volt, hogy szeretne vele egyet csókolózni. A kacsalányt ezután Péter kezdte el fárasztani többek közt azzal, hogy hozzámenne-e feleségül. Néhány mondat erejéig azon is elagyalgattak, hogy kit hív ki párbajozni Csaba. Aztán arra a bizonyos dobozra terelődött a téma, amit Pufi beköltözéskor vitt be magával, de eddig még nem derült ki, hogy mi van benne. Peti megígérte, hogy megmutatja, mi van a kis dobozban, de előtte megkérdezte Veronikát, számít-e neki, hogy az egyáltalán mit tartalmaz. A lányt válasza egy határozott nem volt, mert valójában csak közel akart kerülni Péterhez. Peti aztán nagy titokzatosan levette a lakatot a dobozról, amiben valójában nem volt semmi. A kacsacsőrű emlős szinte meg sem lepődött a dolgon, inkább hozzábújt a fiúhoz.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Ismét eljött a  kihívás napja. Csaba döntését kissé megnehezítette, hogy négyen is védettségi kendőt viseltek, ráadásul Vera is, akit szívesen kivitt volna párbajozni a helyes fiú. Így kénytelen volt Veronika, Péter és Eszti közül választani, mert Kinga és Fecó viszonylag közel állt hozzá. A helyes pasi Veronikára tette a zöld a kendőt, mert úgy gondolta, hogy a lány esetleges kiejtésével meggyengíthetné Péterék uralmát.VV5: Szerelem a villán kívül - Shadi és Dya összejöttekhttp://www.life.hu/szeress/20111214-valovilag5-szerelem-a-villan-kivul-osszejott-vv-shadi-es-dya.html VV5: A villalakók nem örülnek Fecó esküvőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111213-vv5-a-villalakok-nem-orulnek-feco-eskuvojenek.html VV5: Kinga összeomlotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111212-vv5-kinga-osszeomlott.html VV5: Gergő és Csaba véresre verte egymás fejét, majd párbajozni küldték a helyes fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-vera-mar-biztosan-vedett-a-valovilag-bokszgalajan-megnyert-meccse.html VV5: Péter mégis ágyba bújt Verával!http://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-peter-megis-agyba-bujt-veraval-a-dmatracon-feco-pedig.html VV5: Verát mindenki utálja, Péter feleségül venné Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/20111209-vv5-vera-lett-a-kozellenseg.html VV5: Péter durván kidobta az ágyából Veráthttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv5-peter-durvan-elkuldte-verat.html