VV5: Balhék sorozata a villában

VV5 buli VV Seherezádé VV Péter balhé Való Világ 5 VV Vera Való Világ valóságshow VV Kinga VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elillant az ünnepi béke a villa falai közül: Kinga Verával rúgta össze a port, Attila Csabával, Gergő pedig Seherrel. Péter rámozdult Eszterre, Veronika után az ügyvédlány karjaiban keresi a boldogságot. Eszter erre csúnyán ráfázhat, hiszen a szilikonszájú lány is Péter miatt esett ki.




Ódaírást kaptak feladatként a villalakók, amit csoportokban kellett elkészíteniük. Kinga nem akart egy csapatban lenni Verával, aki jól kiosztotta a cselszövőt, majd a Harry Potterből ismert Hisztis Mirtillhez hasonlította. Úgy tűnik, az apró ajándékok mellett egy kis energiát is kapott Kingus az édesapjától, mert nem hagyta magát, és óvodás módjára csúfolta a pornós lányt testi hibái és vélt igénytelensége miatt. Csaba és Fecó nem állt a cselszövő mellé a csetepatéban, amin szintén kiakadt a hisztérika. Attila védelmébe vette Kingát, miközben jól megmondta a magáét Csabának. Az ódák elszavalása után Eszter kifaggatta Kingát, hogy mi volt az a szájkarate a nappaliban közte és Vera közt.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!



A karácsonyi bulizást tombolasorsolással zárták a villalakók. Peti egy filmnézést nyert, amihez Esztit választotta partnerül. Vera egy vacsorát nyert, ahova Fecót, Csabit és Sehert hívta partnereknek. A villán kívüli szabadidős program fődíját Seher nyerte, aki hosszas gondolkodás után Gergőt választotta maga mellé. A sittes fiú nem érezte szívből jövőnek a döntést, amit szóvá is tett a táncoslánynak. Az alfahím még hosszasan pampogott Fecóéknak, hogy Seherezádé mennyire óvodás aggyal gondolkodik. Peti kapott Serry bizonytalanságán, és udvarolni kezdett a lánynak, de aztán ott kellett hagynia, mert filmet kellett néznie Eszterrel. Az ügyvédlány annyira megfeledkezett a külvilágról Péter társaságában, hogy a film közben egymást ölelgették és cirógatták.A mozizás után Pufi meglepődve tapasztalta, hogy Vera az ágyában aludt. A valóságshow-veterán annyira megrettent a nem várt hálótárstól, hogy nem mert behuppanni a saját fekhelyére, ezért Seher mellett keresett menedéket.


VV5: Vera a karácsonyi vacsorán fröcsögötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111226-vv5-vera-a-karacsonyi-vacsoran-frocsogott.htmlVV5: Fecó lejáratta magát Eszter előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111225-vv5-feco-beegett-eszter-elott.htmlVV5: Esztert csúnyán megbüntettékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111224-vv5-esztert-csunyan-megbuntettek.htmlVV5: Összefogtak a villalakók Attila ellen, de Verát küldték párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111223-valovilag-5-osszefogtak-a-villalakok-attila-ellen-de-kinga-vegul.htmlVV5: Kinga összeomlott, hisztizve őrjöngötthttp://www.life.hu/legykepben/20111222-vv5-kinga-osszeomlott-hisztizve-orjongott.htmlVV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111222-vv5-gergo-belenyult-seher-bugyijaba.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.