VV Seherezádé balhé VV Gergő Való Világ 5 kiválasztás VV Vera párbaj taktika VV Attila veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergőnél ismét elszakadt a cérna: előbb Verával, majd Seherezádéval balhézott össze. A táncoslány Attilára cserélte az Alfahímet a jutalom kiránduláson, ahol alaposan kibeszélték magukból a villabéli szerelmi csalódásaikat.








Vera Gergő személyiségét kezdte analizálgatni, aminek az lett az eredménye, hogy számára a sittes fiú egy felszínes figura, aki csak azért jött össze Seherezádéval, hogy bent maradjon a játékban. A pornós véleményén kiakadt az alfahím, ami kitűnő alap volt egy újabb hangos veszekedéshez. Gergő ezután tovább folytatta a feszkózást: Seherrel is összebalhézott azon, hogy miért kerültek közel egymáshoz.

Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!



Vera megtartotta a tombolán nyert vacsoráját Csaba, Fecó és Seherezádé társaságában. A dumagép végig magyarázta a bizonyítványát, hogy az elemezgetős játék során miért is égett be annyiszor lakótársai előtt. Peti és Gergő az érzékeny lelkű kihívásáról diskurálgattak, amit a cselszövő Kinga titokban kihallgatott a hálószoba ajtó mögül.

Végül Sehernek döntenie kellett, hogy kit visz ki magával a kinti jutalom programra. Első körben Gergővel akart kimenni, de mivel összerúgták a port, ezért inkább Attilát hívta magával.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Az éjszakai korcsolyázáson mindketten jól érezték magukat, élvezték minden egyes pillanatát a bónusz kirándulásnak, a szőkeség meg is jegyezte, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy Attit vitte magával a jutalom útra, aki rákérdezett Serrynél, hogy szerelmes-e Gergőbe, de a lány csak hebegett-habogott, amit az összeférhetetlen egy egyértelmű igennek vett.


Miután visszatértek a villába Kinga egyből beszólt Attilának, hogy miért ment a közelébe, ha senki sem hívta oda. Attila megdöbbenésében inkább kiment az udvarra, ahol alaposan kifejtette a véleményét a cselszövővel való kapcsolatáról Seherezádénak. A két csalódott szerelmes villalakó egymásra talált a hasonló lelki problémáik kivesézése közben.

Tipp! Teltházas koncerttel zárták az évet az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!







Kihívás:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.