Gergőnél ismét elszakadt a cérna: előbb Verával, majd Seherezádéval balhézott össze. A táncoslány Attilára cserélte az Alfahímet a jutalom kiránduláson, ahol alaposan kibeszélték magukból a villabéli szerelmi csalódásaikat.


Vera fogadóórával indította a napot: egyesével meghallgatta lakótársait, hogy kit javasolnak párbajozni. Eszter magát ajánlotta, Fecó legszívesebben Attilától és Pétertől szabadulna a lehető leggyorsabban. Attila önmagát és Esztert mondta, Csaba még mielőtt tippet adott volna a pornós lánynak, gyorsan elmesélte neki, hogy a többiek mit szervezkedtek a háta mögött. Az érzékeny lelkű Verának nem esett jól, hogy Gergő is ki akarta őt paterolni a villából. Számon is kérte az alfahímen, hogy ezt mégis hogy gondolta, de Gergő ügyesen kimagyarázta magát, majd azt javasolta a lánynak, hogy Attilát hívja ki párbajozni.
Újabb összeugrasztó foglalkozáson vettek részt a villalakók: egy urnából nevet húztak ki, és elmondták az adott illetőről a véleményüket. Kinga Fecót elemezte, ami végül szócsatába fulladt. A dumagép addig fényezte magát a nagy önvédelmében, hogy még hazugságba is sodorta magát, amivel az összeférhetetlen nyomban szembesítette is. A roma Alekosz Eszter nevét húzta, akit először dicsérgetett, majd szép sorban előadta, hogy mi nyomja a bögyét az ügyvédlánnyal kapcsolatban.Vera Gergő személyiségét kezdte analizálgatni, aminek az lett az eredménye, hogy számára a sittes fiú egy felszínes figura, aki csak azért jött össze Seherezádéval, hogy bent maradjon a játékban. A pornós véleményén kiakadt az alfahím, ami kitűnő alap volt egy újabb hangos veszekedéshez. Gergő ezután tovább folytatta a feszkózást: Seherrel is összebalhézott azon, hogy miért kerültek közel egymáshoz.Vera megtartotta a tombolán nyert vacsoráját Csaba, Fecó és Seherezádé társaságában. A dumagép végig magyarázta a bizonyítványát, hogy az elemezgetős játék során miért is égett be annyiszor lakótársai előtt. Peti és Gergő az érzékeny lelkű kihívásáról diskurálgattak, amit a cselszövő Kinga titokban kihallgatott a hálószoba ajtó mögül.

 

Végül Sehernek döntenie kellett, hogy kit visz ki magával a kinti jutalom programra. Első körben Gergővel akart kimenni, de mivel összerúgták a port, ezért inkább Attilát hívta magával.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Az éjszakai korcsolyázáson mindketten jól érezték magukat, élvezték minden egyes pillanatát a bónusz kirándulásnak, a szőkeség meg is jegyezte, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy Attit vitte magával a jutalom útra, aki rákérdezett Serrynél, hogy szerelmes-e Gergőbe, de a lány csak hebegett-habogott, amit az összeférhetetlen egy egyértelmű igennek vett.


Miután visszatértek a villába Kinga egyből beszólt Attilának, hogy miért ment a közelébe, ha senki sem hívta oda. Attila megdöbbenésében inkább kiment az udvarra, ahol alaposan kifejtette a véleményét a cselszövővel való kapcsolatáról Seherezádénak. A két csalódott szerelmes villalakó egymásra talált a hasonló lelki problémáik kivesézése közben.

VV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslánythttp://www.life.hu/legykepben/20111228-valovilag-vv-gigit-es-istenes-bencet-lapatra-tettek-delutani-musorukbol.html Nem bírta a kötöttséget? 18 nap után vált el a híres énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111228-nem-birta-a-kotottseget-18-nap-utan-valt-el-a.html Már fél éve készült a halálra a magyar táncdalénekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111227-mar-fel-eve-keszult-a-halalra-nemreg-szuletett-unokaja.html VV5: Vera a karácsonyi vacsorán fröcsögötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111226-vv5-vera-a-karacsonyi-vacsoran-frocsogott.html Klapka György szerint Mary Zsuzsi a teste miatt lett öngyilkoshttp://www.life.hu/legykepben/20111226-klapka-gyorgy-szerint-mary-zsuzsi-a-teste-miatt-lett-ongyilkos.html Az RTL Klub bekeményített - Alekosz nem kapja meg nyereményútját?http://www.life.hu/legykepben/20111222-alekosz-nem-megy-nyaralni-decemberben-bettyvel-flortol-de-tundet-szereti.html Smink nélkül fotózták DiCaprio exéthttp://www.life.hu/szepulj/20111221-smink-nelkul-fotoztak-dicaprio-exet-bar-rafaelit.html Se ránc, se mimika - Carla Brunival elszaladt a botoxlóhttp://www.life.hu/szepulj/20111221-se-ranc-se-mimika-carla-brunival-elszaladt-a-botoxlo.html Felismerhetetlen lett a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20111215-felismerhetetlen-lett-a-nepszeru-sorozatsztar-gillian-anderson.html

Kihívás:

Feszült volt a hangulat, amikor bemutatták a villalakóknak a Vera balhéiról szóló bejátszásokat, mert így a többiek még közelebb érezhették magukhoz a zöld kendőt, mivel szinte mindenkivel volt már vitája a pornós lánynak. Lilu készségesen megkérdezte az érintetteket, hogy ki mit gondol ennyi idő elteltével az adott összeveszéséről Verával, de ezek a párbeszédek csak még inkább fokozták a feszültséget. Végül Vera hosszú monológjában minden ellenségét kielemezte, de Attila helyett mégis Gergőt hívta ki párbajozni. Az Alfahím és a többiek is kicsit meglepődtek az érzékeny lelkű döntésén, hiszen a beköltözésük után nem sokkal derült ki az is, hogy Vera és Gergő a villán kívül gyengéd érzelmeket táplált egymás iránt, még a ValóVilág 5 elindulása előtt. Így most összemérhetik erejüket vasárnap, hogy kinek van tovább helye a VV5 játékában.