VV5: Attila egyedül maradt a villában

VV5 bújócska Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecónak ma sem volt túl jó napja: először Attilát hozta ki a sodrából hangos üvöltözésével, majd azzal kellett szembesülnie, hogy társai őt tartják a legkétszínűbb villalakónak. Kínjában megint magyarázkodni kezdett, de abból is csak vita keveredett, miután Csabi megpróbálta felnyitni a szemét. Vera egy olyan meglepetést talált ki Attilának, ami nagyon jól sült el.






Attila ma már nyitottabban állt a személyiségfejlesztő órához, ezért bátran részt is vett rajta. Kata hamar megtalálta a közös hangot az összeférhetetlennel, akiből még azt is kiszedte, hogy mit jelent számára a szeretet. Attila meglepően őszinte volt és szomorúan magyarázta, hogy volt olyan szakasza az életének, hogy négy éven át nem ölelte meg senki. Fecó bevallotta, hogy neki Vera és Csaba a két legfontosabb ember a villában, ez pedig annyira rosszulesett Kingának, hogy teljesen magába fordult. Vera szerint Fecó sose szeretett bent senkit igaz barátságból, így nem érti, mire fel ez a nagy lelkizés.





Kinga kihívta a nyugiszobába Attilát, hogy elterelje a figyelmét addig, amíg a többiek rejtekhelyet találnak maguknak és elbújnak. Minderre azért volt szükség, mert az összeférhetetlen előző nap arra panaszkodott, hogy unatkozik, ezért egy össznépi bújócskával próbáltak a kedvére tenni. A játékosok élvezték, hogy ismét gyerekek lehettek, mindannyian ügyesen elbújtak. Végre mindenki boldog volt néhány percig, egytől egyig felhőtlenül szórakoztak, mire Attila minden villalakó búvóhelyét megtalálta.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!



Két hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-igy-nez-ki-vv-dya-otthona.htmlVV5: Eszter nagyot csalódott Attilábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120120-vv5-eszter-nagyot-csalodott-attilaban.htmlÉvekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.htmlVV5: Attila magán kívül volt, a beküldött szakember pedig végképp kihúzta a gyufáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120119-vv5-attila-magan-kivul-volt-a-bekuldott-szakember-pedig-vegkepp.htmlVV5: Attila nem bírta tovább, és feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/20120119-vv5-feco-megmenekult-a-parbajtol-mivel-megszerezte-a-lila-kendot.htmlVV5: Vera megint balhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-vv5-vera-megint-balhezott-a-villaban.htmlVV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.htmlVV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120115-vv5-vera-nyert-kinga-pedig-elasta-a-csatabardot.htmlVV5: Vera kiakadt Kocsis Tibi levele miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120114-vv5-vera-kiakadt-kocsis-tibi-levele-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.