Fecónak ma sem volt túl jó napja: először Attilát hozta ki a sodrából hangos üvöltözésével, majd azzal kellett szembesülnie, hogy társai őt tartják a legkétszínűbb villalakónak. Kínjában megint magyarázkodni kezdett, de abból is csak vita keveredett, miután Csabi megpróbálta felnyitni a szemét. Vera egy olyan meglepetést talált ki Attilának, ami nagyon jól sült el.

Ma sem maradt el az Egy perc és nyersz feladatainak a gyakorlása, de sikerélmények híján hamar gyászos hangulat lett úrrá a lányokon. Attila sem volt jó formában a riszálós gyakorlat során, ráadásul Fecó hangos drukkolása is kihozta a sodrából. Az összeférhetetlen magatartásán teljesen kibukott Eszter, aki megfogadta, hogy nem játssza tovább a szerény kislányt, megmutatja a lázadó oldalát is. Csabi nyerte a háziversenyt, ezért kapott egy levelet az édesanyjától, amit boldogan olvasott fel lakótársainak.

Attila ma már nyitottabban állt a személyiségfejlesztő órához, ezért bátran részt is vett rajta. Kata hamar megtalálta a közös hangot az összeférhetetlennel, akiből még azt is kiszedte, hogy mit jelent számára a szeretet. Attila meglepően őszinte volt és szomorúan magyarázta, hogy volt olyan szakasza az életének, hogy négy éven át nem ölelte meg senki. Fecó bevallotta, hogy neki Vera és Csaba a két legfontosabb ember a villában, ez pedig annyira rosszulesett Kingának, hogy teljesen magába fordult. Vera szerint Fecó sose szeretett bent senkit igaz barátságból, így nem érti, mire fel ez a nagy lelkizés.Szituációs gyakorlatokkal szórakoztatták egymást a lakók, melynek során eljátszották, hogy kit tartanak a legkétszínűbbnek maguk közül. A legtöbb páros Fecót utánozta, amin alaposan el is gondolkodott a dumagép, majd ködös magyarázkodásba kezdett. Csaba megpróbált neki tanácsokat adni, de Fecó most sem fogta fel, hogy miről is van szó, hanem inkább szóváltásba keveredett. A nézők egyébként a szavazáson toronymagasan Eszternek adták a legkétszínűbb jelzőt. Valóban érdekes, hogy megjött a hangja az eddig szerény, ártatlan tekintetű lánynak.

Kinga kihívta a nyugiszobába Attilát, hogy elterelje a figyelmét addig, amíg a többiek rejtekhelyet találnak maguknak és elbújnak. Minderre azért volt szükség, mert az összeférhetetlen előző nap arra panaszkodott, hogy unatkozik, ezért egy össznépi bújócskával próbáltak a kedvére tenni. A játékosok élvezték, hogy ismét gyerekek lehettek, mindannyian ügyesen elbújtak. Végre mindenki boldog volt néhány percig, egytől egyig felhőtlenül szórakoztak, mire Attila minden villalakó búvóhelyét megtalálta.Két hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-igy-nez-ki-vv-dya-otthona.html VV5: Eszter nagyot csalódott Attilábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120120-vv5-eszter-nagyot-csalodott-attilaban.html Évekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.html VV5: Attila magán kívül volt, a beküldött szakember pedig végképp kihúzta a gyufáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120119-vv5-attila-magan-kivul-volt-a-bekuldott-szakember-pedig-vegkepp.html VV5: Attila nem bírta tovább, és feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/20120119-vv5-feco-megmenekult-a-parbajtol-mivel-megszerezte-a-lila-kendot.html VV5: Vera megint balhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-vv5-vera-megint-balhezott-a-villaban.html VV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.html VV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120115-vv5-vera-nyert-kinga-pedig-elasta-a-csatabardot.html VV5: Vera kiakadt Kocsis Tibi levele miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120114-vv5-vera-kiakadt-kocsis-tibi-levele-miatt.html