Április közepétől forog a január 31-én szabadult Viszkis életéről szóló film. A magyar-angol koprodukció nagy külföldi és hazai sztárokat is szerepeltetne a filmben.

A film rendezője elmondta, Osvárt Andi magyar színésznő biztosan játszik majd a filmben, és azt sem bánná, ha maga Ambrus Attila is feltűnne néhány képkockában, de persze a főszerepet nem ő kapná meg. A negyvenöt éves Ambrus megformálója a hírek szerint egy ismert brit színész lesz - mi pedig találgatni kezdtünk, vajon ki lenne a legalkalmasabb erre a szerepre. Íme a Life.hu hat favoritja!

Forrás: AFP, MTI/Mohai Balázs
Osvárt Andi és Ambrus Attila

Wenthworth Miller idén lesz negyvenéves. A Szökés című filmsorozatban ő volt a legfifikásabb rab, akárcsak a való életben Ambrus Attila. Miller tud rosszfiú lenni, ha akar, de közben olyan sármos és szexi, hogy a nézők mindig neki szurkolnak. Sorozatbeli szerepe miatt otthonosan mozog a börtönökben, így nem lenne nehéz felkészülnie a Viszkis megformálására. Rajta szívesen látnánk újra a csíkos rabruhát!

Forrás: AFP

Clive Owen három évvel idősebb a magyar rosszfiúnál, de ő is nagyszerű lenne a szerepre. Tud huncut lenni, ha akar, de a korábbi filmjeiből kiindulva mesterien játssza a rosszfiúkat is. Ráadásul mostanában kissé mellőzi őt a szakma - talán itt az ideje a nagy visszatérésnek?

Forrás: AFP

Jude Law-t is nagyon szívesen látnánk a magyar rabló bőrében, mert róla tudjuk, képes lenne úgy menekülni, hogy közben talpig úriember marad. A pillantásának pedig még Osvárt Andrea sem tudna ellenállni.

Forrás: AFP

Jonathan Rhys Meyers, a Tudorok című sorozat főszereplője kedveli a történelmi filmeket, ráadásul mostanában nincs túl jó passzban. Súlyos alkoholproblémái miatt rehabilitációra jár és gyógyszereket szed, de a naptárja egyáltalán nincs tele. Neki tényleg nem ártana a nagy visszatérés, erre pedig a Viszkis szerepe tökéletes lenne!

Forrás: AFP

Gerard Butler egy-két mozijában keményen megharcolt már a törvénnyel, így nem csodálkoznánk, ha ismét a börtönben végezné... Ambrus Attilaként. A sármos színész ugyan igen elfoglalt mostanában, de ha beleszeretne a forgatókönybe és a szép magyar nőkbe, akkor semmi sem tántoríthatná el a szereptől.

Forrás: AFP

Colin Farrell ugyan nem szűkölködik mostanában szerepajánlatokban, de ő is nagyon ideális lenne a főszerepre. Igaz, maga Colin ír származású, de nem a galamblelkéről híres. Róla bármikor elképzeljük, hogy nem veti meg a törvénytelen dolgokat, ezért ő is nagyon hiteles lenne a bankrabló bőrében.

Forrás: AFP


VV5: Attila megy a villából - Ha nem lesz szerencséjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-vv5-dontesek-kiborulasok-a-villaban.html Farsangra készülnek a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20120215-kiraly-linda-viktor-madai-vivien-gonczi-gabor-farsangi-buliba-keszultek.html Sebestyén Balázs őszinte szerelmes üzenetehttp://www.life.hu/legykepben/20120215-class-fm-morning-show-sebestyen-balazs-szerelmes-uzenete-egy-combino.html Rendező a szerelmemhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120215-angelina-jolie-filmjet-dijaztak-a-berlini-filmfesztivalon.html Állat támadta meg a szexi énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-shakirat-megtamadta-egy-foka-delafrikaban.html Másfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-valovilag-5-masfel-millioert-tartottak-a-villaban-seherezadet.html

 

A film rendezője elmondta, Osvárt Andi magyar színésznő biztosan játszik majd a filmben, és azt sem bánná, ha maga a Viszkis is feltűnne néhány képkockában, de persze a főszerepet nem ő kapná meg. A negyvenöt éves Ambrus Attila megformálója a hírek szerint egy ismert brit színész lesz - mi pedig találgatni kezdtünk, vajon ki lenne a legalkalmasabb erre a szerepre?