Veronika mindenki előtt bevallotta, hogy lmégis efeküdt Petivel. Cristofel pedig kijelentette, hogy nem érdekli soha többé az ő Ronikája, majd pár perc múlva ismét összejöttek. Fecó pedig Attilát hívta ki a VV5 utolsó párbajára.


Attila és Vera még mindig Kingán csámcsogott, de egy szerkesztői levél félbeszakította a diskurzust. Seher és Gergő egy utolsó lehetőséget kapott, hogy egy uzsonna keretében tisztázzák kettőjük viszonyát. A nagy megbeszélés nem tartott tovább pár percnél, mert a sittes most is folytatta a flegmázást.Kinga és Attila is megkapta ugyanezt a lehetőséget, de az összeférhetetlen pár perc után faképnél hagyta Kingát, mert nem volt kedve hallgatni a szemrehányásokat. A könnyeivel küszködő cselszövő ezek után Attila hűlt helyének folytatta az elmúlt öt hónap sérelmeinek felsorolását az üres szobában.

Cristofel, Péter és Veronika számadást tartott a szerelmi háromszögükről. Veronika elismerte, hogy egyszer lefeküdt Petivel, mert elege volt abból, hogy Cristofel állandóan szétalázta. Peti egy ideig azt akarta elhitetni, hogy rendszeresen szexel a fekete szépséggel, de amikor az már sírva könyörgött az igazságért, akkor beismerte, hogy valóban csak egyszer gyűrték össze a lepedőt. A skalpvadász ország-világ előtt bejelentette, hogy nem érdekli soha többé Veronika, majd Petitől kérte ki a véleményét, hogy mit csinálna a helyében. A mosolyszünet nem sokáig tartott, ugyanis pár perc elteltével Cristofel és Veronika már a kanapén csókolózott, amit Péter a konyhából kísért figyelemmel némi mosollyal az arcán.

 

A kiesett lakók állást foglalhattak, hogy ki mellé állnak a Fecó lehetséges párbajellenfelei közül. Attila mellé Cristofel, Péter és Veronika sorakozott fel, Csaba oldalára Kinga, Shady, Gergő és Dya, míg Seherhez Eszter, Annamari és mindenki nagy meglepetésére Vera állt oda. Fecót lesújtotta, hogy a többség vesztesnek könyvelte el mindkét lehetséges párbajellenfelével szemben, de Kinga megvigasztalta. Attila megkérte Veronikáékat, hogy változtassanak a kampány hangnemén, mert ha őt hívja ki Fecó, akkor kimért stílusban akar vele megküzdeni. A párbajesélyesek elmondták a kampánybeszédeiket, hogy miért ne őket hívja ki a dumagép. Csaba például azzal kampányolt maga mellett, hogy párbaj esetén attól tartana, hogy nem jutna szóhoz.

 

A VV5 játékosai utoljára voltak így együtt ebben a felállásban, ezért még egy búcsúbankettet tartottak hippijelmezekbe bújva. Cristofel ismét örök őszinteséget fogadott Veronikának, Attila pedig Verával és Eszterrel is lejtett egy jót, majd kifeküdt az ágyára elmélkedni.

A holnapi összefoglaló is tartogat meglepetést: Dya lehet, hogy szerelmes lett Fecóba?


rtl


A VV5 utolsó kihívásán Fecó régi vágyát valósította meg azzal, hogy Attilára tette a zöld kendőt. Az összeférhetetlen és a dumagép holnap este csap össze a harmadik finalista helyért.Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Megjátszották magukat a hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20120223-megjatszottak-magukat-a-hiressegek-alekosz-hajdu-peter-szabo-zsofi-dopeman.html Tabáni Istvánnak alig vannak már fellépései - Visszamegy teremőrnek?http://www.life.hu/legykepben/20120223-csillag-szuletik-tabani-istvan-visszamegy-teremornek.html Részegen tombolt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120223-reszegen-tombolt-vastag-csaba.html VV5: Lelepleződött Kinga hazugságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120222-vv5-leleplezodott-kinga-hazugsaga.html Mahó Andreának udvarolt Andrew Lloyd Webberhttp://www.life.hu/legykepben/20120222-maho-andreanak-udvarolt-andrew-lloyd-webber.html Flegmán és arrogánsan válaszolt Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/legykepben/20120221-olah-ibolya-flegman-es-arrogansan-valaszolt-a-lifehu-riporterenek-a.html Megverték Pierre Casiraghi monacói hercegethttp://www.life.hu/legykepben/20120221-kepen-toroltek-egy-monacoi-herceget-pierre-casiraghit-egy-new-yorki.html Az üres Arénában kellett fellépniük hazánk legjobb énekeseinekhttp://www.life.hu/legykepben/20120220-allamadossag-koncert-az-arenaban-toth-vera-kiraly-linda-kiraly-viktor.html Mesteri szex a mesteremberrel - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120222-franco-marco-mesteri-szex-a-mesteremberrel-pasiszemmel-18.html