Ricky Martin énekes megmutatta tündéri, hároméves ikerfiait.

Vanity Fair

Az áprilisi spanyol Vanity Fair magazin címlapján pózol a latin énekes ikreivel, a hároméves Matteóval és Valentinóval. "Az életemet is odaadnám annak az asszonynak, aki világra hozta a gyermekeimet" - vallotta a kiváló apává vált szívtipró a magazinnak.

Vanity Fair

Ricky Martin 2010-ben hozta nyilvánosságra másságát. Az énekes négy éve él együtt kedvesével, Carlos Gonzalez Abellával, és együtt nevelik az ikreket. "Most ez az, amire szükségem van. Apja vagyok két gyönyörű kisfiúnak, boldogabb vagyok, mint valaha, ők pedig nap mint nap új dolgokra tanítanak meg engem" - írta a sztár 2010 márciusában a honlapján.

Vanity Fair

 

Nagyon kínos dolog történt az énekesnővel a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/20120322-nagyon-kinos-dolog-tortent-az-enekesnovel.html Kiderült Lindsay Lohan pornós titkahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kiderult-lindsay-lohan-pornos-titka.html Minősíthetetlen viselkedése miatt kizárták az Éden Hotel egyik játékosáthttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kizartak-petert-az-eden-hotel-2bol-mar-nagyon-megbanta-tettet.html Új sztárok a hírességek sétányánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120321-uj-sztarok-a-hiressegek-setanyan.html Pánikrohamot kapott Damu Rolandhttp://www.life.hu/legykepben/20120321-panikrohamot-kapott-damu-roland.html Szerelme miatt szakít a szexiparral a ValóVilág bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-valovilag-szandika-szakit-a-szexiparral-a-szerelem-az-oka.html Újabb magyar színész megy börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120320-damu-rolandot-negy-es-fel-ev-bortonre-iteltek-jogerosen.html