Lebukott! Táncoslánnyal jött össze a Megasztár énekese?

Bihal Roland döntősök rajongótábor táncoslány Megasztár 6 kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre javul a teljesítménye, a női rajongóinak száma pedig megsokszorozódott. A Life.hu azonban tudja: Bihal Roland az egyik táncoslánnyal jött össze.

Seal Kiss from the Rose című számával talán eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta Bihal Roland a Megasztár színpadán, igaz, a zsűritől ezúttal is kapott negatív kritikát. Azt azonban bárki nyomon követheti az interneten, hogy női rajongóinak a tábora hétről hétre gyarapszik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Lehet, most sokan lesznek majd csalódottak, hiszen a Life.hu megtudta, a régóta magányos kecskeméti énekes az elmúlt hetekben összemelegedett a műsor egyik gyönyörű táncoslányával. Igaz, az interjúnk elején erre még nem kérdeztünk rá. "Még mindig nem hoztam a maximumot, de nagy bennem a megfelelési kényszer. És ismét kaptam negatív kritikát, igaz, szinte mindenki, hiszen valószínűleg ezzel tudnak minket motiválni a folytatásra" - magyarázta Roli.

"A húsvét miatt hazajöttem a szüleimhez, és itt tapasztaltam igazán, hogy tényleg egyre több lány ír és lelkesít. A műsor elején Balázs volt a legszerethetőbb fiú, én pedig szinte a nulláról indultam. Talán most a műsornak köszönhetően megtalálom majd az igazit. Fél éve vagyok egyedülálló. Ideálom? Talán csak annyi, hogy ne használjon ki. És nagyon szeretem a szép szemeket" - magyarázta, majd munkatársunk határozott kérdésére hatalmas nevetésben tört ki és magyarázkodás helyett további részletekkel szolgált: "Tímea?" Szuper lány!" - mosolygott. "Való igaz, egyre többet beszélgetünk, ismerkedünk és meglátjuk, mit hoz majd a jövő" - tette hozzá Roland, aki egyébként pénteken már másodszor léphetett színpadra kedvesével.


A táncoslány egyébként két évvel idősebb, mint az énekes, de - mint mondja - ez nem lehet akadály. A vörös, feltűnően csinos lány szemei pedig minden kétségek kizáróan megfelelhetnek Roli elképzeléseinek.

GYLF


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.