Újra itt a negyedéves jelentés, továbbra is celebekben gazdag a legfrissebb adóslista.


Gáspár Győzőnek és feleségének már bérelt helye van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóslistáján, csakúgy, mint Lang Györgyinek. A NAV csütörtökön tette közzé a legfrissebb jelentését, és a régi ismerős arcok mellett ezúttal már újat is köszönhetünk - ami az ismert embereket illeti.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

A milliárdos sikkasztással gyanúsított, szerdán az előzetes fogvatartásból házi őrizetbe helyezett vállalkozó, Földesi-Szabó László neve szintén megjelent a tízmillió forintos adótartozást meghaladó személyek között. Ügyvédje azt is elárulta, mi lehet ennek az oka. "Mivel jelenleg is eljárás folyik ellene, így a jogerős ítéletig feltehetően a neve ugyanúgy ott marad ezen a listán" - magyarázta dr. Berényi András.

Földesi-Szabó neve úgy kerülhetett a magánszemélyek közé, hogy a NAV megítélése szerint a cégén keresztül a vád szerint a több mint egymilliárdot sikkasztó férfinak bevételét képezhette az eltűnt összeg egy része, ami után személyi jövedelemadót kellett volna fizetnie. "Az érvényes jogszabályok értelmében a jövedelméből jelenleg is vonják a tartozást, természetesen ugyancsak a jogszabályok által meghatározott mértékben" - mondta ezzel kapcsolatban az ügyvéd.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Feltehetően hasonló okok miatt szerepel még mindig Gáspár Győző és felesége, Gáspárné Balla Beáta is a listán. Ellenük adócsalás miatt indult eljárás, hiszen a Győzike Show bevételeit nem vallották be a hatóságnak. A bírósági szakaszban ráadásul az is kiderült már, Győzikéék feltehetően más bűncselekményeket is elkövettek, ugyanakkor jóval nagyobb összeggel rövidíthették meg az államkasszát, mint azt az ügy kirobbanásakor a hatóságok sejtették. Március elején a Nógrád Megyei Főügyészség közleményében tudatta, Gáspár Győzőt most már "kétrendbeli, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, valamint ezen ügyekben bűnsegédként is, továbbá kisebb kárt okozó csalás és kétrendbeli magánokirat-hamisítás vétségével vádolják. A másodrendű vádlottat, Gáspárné Balla Beátát is vádolják már bűnsegédként is az adócsalások bűntettében." Győzikéék nem kívántak nyilatkozni a legfrissebb adóslistával kapcsolatban, mint ahogyan Lang Györgyi sem, akit nem értünk utol telefonon.

Stadler József pedig feltehetően örömmel mesélne, ha tudna. De ő már jogerős börtönbüntetését tölti adócsalás miatt. Az akasztói vállalkozót tavaly novemberben 4 év 10 hónapra ítélték, és több mint hatvanhét millió forintos vagyont koboztak el tőle.

GYLFElindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120423-sarka-kata-levetkozott-kasza-tibi-fotozta.html Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.html Pszichológus segítségére számít a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120425-pszichologus-segitseget-keri-a-megasztar-6bol-kiesett-enekesno-nagy-adri.html Damunak máris új nője van - A pszichiátrián ismerkedtek meghttp://www.life.hu/legykepben/20120425-damunak-maris-uj-noje-van-akit-a-pszichiatrian-szedett-fel.html Damu Roland tartozik volt menyasszonyának is - Life.hu exkluzívhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-damu-roland-tartozik-volt-parjanak-jucikanak-is-akit-kidobtak-a.html Ettől gerjed be a nagyszájú műsorvezető - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-majka-dundika-vetkozeserol-es-a-kisbabajukrol-meselt.html Beszólt a túlsúlyosoknak a népszerű szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-beszolt-a-tulsulyosoknak-a-nepszeru-szupermodell.html Látogatás a leghíresebb szaké manufaktúrában - Buday Péter japán élményeihttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-buday-peter-japan-elmenyei.html Nagy a boldogság! Kisbabája lesz a tündéri színészházaspárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120427-babat-var-sarah-michelle-gellar.html