A Megasztárt a világ egyik legismertebb tehetségkutatója válthatja a TV2-n! A közel egymilliárdos költségvetésű The Voice előkészületei már folynak.


A SorozatWiki.hu információink szerint a Hal a tortán gyártója készítheti majd a TV2 vadonatúj tehetségkutató műsorát. Úgy tudjuk, hogy a TV2 némi gondolkodás után megvette a világ egyik legismertebb tehetségkutató műsorát, a The Voice-ot. A holland formátum már Amerikában is látható volt, és elég nagy sikereket ért el. Itthon a csatorna már ősszel képernyőre tűzné az adásokat, így ez lesz a 2012/13-as szezon egyik legnagyobb televíziós újdonsága. A műsort a Paprika Latino gyártja majd, mely többek között a Hal a tortánt is készítette. A tehetségkutatóra rengeteg pénzt költ majd a TV2, a költségvetése elérheti akár a 800 millió forintot is. A műsornak egyelőre még nincs magyar címe.

www.bbc.co.uk, RTL Klub

A TV2 PR-csoportjának vezetője megkeresésünkre megerősítette a hírt. "Dolgozunk a műsoron, folynak az előkészületek. Arról, hogy mikor kerül képernyőre a produkció, egyelőre nem szolgálhatunk információval. A jogok azonban nálunk vannak" - mondta Koltay Tamás.


A műsorban az eddigiekhez képest szokatlan módon a zsűri háttal hallgatja a színpadra álló tehetségeket, és kizárólag a hangjuk, hangszínük alapján hoznak ítéletet. Amennyiben úgy érzik, szívesen dolgoznának együtt a hang tulajdonosával, megnyomják a gombjukat, a foteljük megfordul és gyakorlatilag meg is nyerték maguknak a színpadon álló tehetséget. Ha többen is gombot nyomnak, az énekes választhatja ki a számára szimpatikus mentort magának. Miután minden mentor összeszedte a saját 8-10-12 fős csapatát, párban párbajoztatja őket egymással, és egyet-egyet hazaküld. A döntőkben már minden mentor 4-6 versenyzőjével indul, és minden csapatból minden döntőn búcsúzik egy-egy fő, amíg a végén mindenkinek csak egy versenyzője marad. A külföldi műsorok során olyan nagyságok ültek és ülnek a zsűriben, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, vagy éppen a Black Eyed Peasből Will I Am.

www.bbc.co.uk

GYLFPuzsér váltja Fábryt az RTL Klubon?http://www.life.hu/legykepben/20120508-puzser-robert-valtja-fabry-sandort-az-rtl-klubon-egyre-nepszerubb.html A gyermekvállalás miatt van nézeteltérés Vajna és Palácsik között!http://www.life.hu/legykepben/20120508-a-gyermekvallalas-miatt-van-nezetelteres-andy-vajna-es-palacsik-timi.html Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohlhttp://www.life.hu/legykepben/20120508-viszik-a-foti-hazatbankoknal-konyorog-hitelert-stohl-lifehu-exkluziv.html Pokorny Liát többen is fel akarták pofoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120508-pokorny-liat-tobben-is-fel-akartak-pofozni-lifehu-informacio.html Mégis megszűnik az RTL Klub egyik legrégebbi műsorahttp://www.life.hu/legykepben/20120508-megszunik-a-heti-hetes-lifehu-exluziv.html Exkluzív! Íme Damu új szerelme - már a pszichiátrián is szexeltek?http://www.life.hu/legykepben/20120508-ime-damu-roland-uj-szerelme-mar-a-pszichiatrian-is.html Gregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-gregor-bernadettnek-semmi-kedve-emberekkel-talalkozni.html Berki Krisztián a botrányos szerelmi kalandjai után szeretne végre megváltoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-berki-krisztian-nougyeirol-es-megromlott-kapcsolatainak-okarol-beszelt-egy.html Janicsák Vecát is díjazták a Fonogram-onhttp://www.life.hu/life/galeria/20120509-janicsak-vecat-is-dijaztak-a-fonogramon.html Szabó Zsófi: "Júliusra jó csaj leszek!"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120506-szabo-zsofi-fogyokurazik-es-kemenyen-edz-hogy-juliusra-jo-csaj.html