Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York Samanthája, Kim Cattrall a népszerű és sikeres képzőművésszel, Clifford Ross-szal randizik.

Mostanában úgy tűnik, révbe értek a Szex és New York sztárjai, hiszen Kristin Davis és Cynthia Nixon is párra lelt. Most pedig Kim Cattrall talált társat egy sármos és gazdag művész személyében. A pár először május elején New Yorkban, egy művészeti vásáron mutatkozott együtt. Három héttel később egy másik partin pedig már kéz a kézben jelentek meg. Ismerősei szerint a férfi nem az a fajta, aki celebekkel randizgat, de valami nagyon megfogta őt az ötvenöt éves színésznőben.

AFP
AFP

A hatvanéves, hihetetlenül gazdag Clifford Ross általában titkosan kezeli a magánéletét. Azt azért tudni, hogy mostanában válik feleségétől, és járt már korábban színésznővel - Anh Duonggal. Cattrall pedig már háromszor volt férjnél, legutóbb 2004-ben vált el, és korábban Bruce Willisszel is kavart.

Tóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlÖsszejött a francia sztár és az olasz dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120529-sophia-loren-es-gerard-depardieu-elmelyulten-beszelgetnek.htmlGigi és Benji mégis egy pár!http://www.life.hu/legykepben/20120527-megis-szerelmesek-a-megasztar-fiatal-dontosei-radics-gigi-es-burgess.htmlCsillag születik: Juhász Marci a tehetségkutató újabb kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120526-csillag-szuletik-juhasz-marci-a-tehetsegkutato-ujabb-kiesoje.htmlRadics Gigi a Megasztár 6 győztese - Ő az év előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20120525-radics-gigi-a-megasztar-6-gyoztese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.