Né­meth Kristóf, a Barátok közt sztárja nem végleg távozik a sorozatból, de a forgatókönyvírók úgy döntöttek, Gézának mennie kell, ami azt jelenti, hogy a nézők jó ideig nem találkoznak majd kedvencükkel.

"Nem akarunk megválni Németh Kristóftól!" - jelentette ki Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere. "De lassan tizenöt éve megy ez a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük, hogy megújulva térhessen vissza. Számunkra az a legfontosabb, hogy a történet mindig izgalmas legyen, és ha ehhez az kell, hogy a karakternek búcsút mondjunk, akkor azt meg kell, tegyük" - nyilatkozta a producer a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Kertész Géza életében nem ez az első alkalom, hogy egy időre eltűnik. Évekkel ezelőtt Olaszországig menekült a törvény elől, de később visszatért. A karaktert megformáló Né­meth Kristóf bízik abban, nem lesz ez másképp most sem, de egyelőre ő sem tudja, mennyi ideig fogják nélkülözni.

"Kertész Géza hónapok múlva távozik a sorzatból, de hogy miként, az maradjon titok. Egyelőre forgatok, valószínűleg a nézők majd valamikor a télen búcsúznak a karaktertől" - mondta a Blikknek Németh Kristóf, aki elárulta, számára is újszerű lesz a helyzet, hiszen rengeteg ideje szabadul majd fel. "Elsősorban a családnak szentelem majd ezt az időt, de szerencsére munka is akad bőven. Amióta felszínre kerültek a Kamaraszínházzal kapcsolatos ügyek, egyre többen keresnek meg felkérésekkel. Ha sikerül megakadályozni, hogy bezárják a színházat, szeptembertől még több munkám lesz. Jelenleg a meglévő előadá­saim is lefoglalnak, a nyár folyamán sok vidéki bemutató is lesz, ahova viszem magammal a kisfiamat, Lócit is, de persze külföldi nyaralást is tervezünk. Őszre pedig remélem, sikerül befejeznem a könyvemet, amiből kiderül, ki is valójában Németh Kristóf."

Heteken belül végleg elválik férjétől Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20120608-csupan-heteken-kerdese-es-elvalik-ferjetol-keresztes-ildiko.html Szorul a hurok a színész nyaka körül! Egyre többen teregetik ki eltitkolt múltját John Travoltánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120608-kiderult-hogy-homoszexualis-kapcsolatban-elt-egy-ferfival-a-nyolcvanas-evekben.html Sokkot kapott saját látványától balesete után az ismert autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120606-dtk-show-niki-lauda-sokkolt-a-sajat-latvanyom.html Durván kritizálta a Szépségkirálynő-jelöltek produkcióit a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120607-hajdu-peter-durvan-kritizalta-a-szepsegkiralyno-jeloltek-produkcioit-kasza-tibitol.html Malek Andrea imádja, hogy háromgyerekes anyukahttp://www.life.hu/legykepben/20120607-malek-andrea-imadja-hogy-haromgyerekes-anyuka-egy-kave-szily.html Milliókat bukott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120606-milliokat-bukott-a-baratok-kozt-sztarja-rekasi-karoly.html A szerelemtől hízik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20120530-a-szerelemtol-hizik-a-baratok-kozt-sztarja-nemeth-kristof.html Férjhez ment a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120527-ferjhez-ment-a-baratok-kozt-sztarja-balogh-edina.html Falta a nőket Donna Summerhttp://www.life.hu/szeress/20120607-falta-a-noket-donna-summer.html Dr. Csernus: Ezért alakul ki szülés utáni depresszió az apánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-dr-csernus-ezert-alakul-ki-szules-utani-depresszio-az-apanal.html