Távozik a Barátok közt egyik legrégebbi szereplője a sorozatból

forgatókönyv Németh Kristóf sorozat kiírás színész Barátok közt karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Né­meth Kristóf, a Barátok közt sztárja nem végleg távozik a sorozatból, de a forgatókönyvírók úgy döntöttek, Gézának mennie kell, ami azt jelenti, hogy a nézők jó ideig nem találkoznak majd kedvencükkel.

"Nem akarunk megválni Németh Kristóftól!" - jelentette ki Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere. "De lassan tizenöt éve megy ez a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük, hogy megújulva térhessen vissza. Számunkra az a legfontosabb, hogy a történet mindig izgalmas legyen, és ha ehhez az kell, hogy a karakternek búcsút mondjunk, akkor azt meg kell, tegyük" - nyilatkozta a producer a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Kertész Géza életében nem ez az első alkalom, hogy egy időre eltűnik. Évekkel ezelőtt Olaszországig menekült a törvény elől, de később visszatért. A karaktert megformáló Né­meth Kristóf bízik abban, nem lesz ez másképp most sem, de egyelőre ő sem tudja, mennyi ideig fogják nélkülözni.

"Kertész Géza hónapok múlva távozik a sorzatból, de hogy miként, az maradjon titok. Egyelőre forgatok, valószínűleg a nézők majd valamikor a télen búcsúznak a karaktertől" - mondta a Blikknek Németh Kristóf, aki elárulta, számára is újszerű lesz a helyzet, hiszen rengeteg ideje szabadul majd fel. "Elsősorban a családnak szentelem majd ezt az időt, de szerencsére munka is akad bőven. Amióta felszínre kerültek a Kamaraszínházzal kapcsolatos ügyek, egyre többen keresnek meg felkérésekkel. Ha sikerül megakadályozni, hogy bezárják a színházat, szeptembertől még több munkám lesz. Jelenleg a meglévő előadá­saim is lefoglalnak, a nyár folyamán sok vidéki bemutató is lesz, ahova viszem magammal a kisfiamat, Lócit is, de persze külföldi nyaralást is tervezünk. Őszre pedig remélem, sikerül befejeznem a könyvemet, amiből kiderül, ki is valójában Németh Kristóf."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.