Provokatív üzenet az exnek? Minden eddiginél szexisebb fotók az elöl-hátul gömbölyű sztárról

óceán modell szexi kim kardashian test nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden jól alakult volna, Kim Kardashian és Kris Humphries a napokban ünnepelte volna első házassági évfordulóját. A pár azonban alig két és fél hónap házasság után elvált - így egy káprázatos, provokáló fotóval lettek gazdagabbak a Kardashian-rajongók.

Kim Kardashian saját közösségi oldalára töltötte fel azt a fotót, amelyen egy szál bikiniben emelkedik ki az óceánból, miközben érzéki tekintettel néz a kamerába. A képek Hawaiion készültek, ahova a 31 éves, gömbölyű idomairól ismert szépség új kedvesét, Kanye Westet kísérte el, aki épp új albumán dolgozott. Mialatt Kanye a stúdióban volt, Kim ráért arra, hogy híres idomait megfürdesse az óceánban, aztán biodíszletként furikázzon a rapper mellett egy fekete sportautóban - írja a Daily Mail.

www.twitter.com
www.twitter.com

Kim egyébként 72 nap házasság után, 2011 októberében vált el férjétől. Mindössze hat hónappal az esküvő előtt jöttek össze, az esküvői előkészületekről és a szertartásról reality-sorozatot forgattak Kim álomesküvője címmel.

A nyár legdögösebb fürdőruhájában feszít a szuperszexi Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120716-kim-kardashian-nagyon-szexi-a-furdoruhajaban.htmlExtra nőiesen öltözött fel Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-extranoiesen-oltozott-fel-kim-kardashian.htmlElőször mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.htmlKimondták az igent! Házasságot kötött a Megasztár szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20120810-nagy-adri-enekesno-es-nagy-kristof-bozont-enekes-a-megasztar.htmlVége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.htmlA Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120808-a-bournehagyatek-sztarja-jeremy-renner-retteg-a-hazassagtol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.