Ha minden jól alakult volna, Kim Kardashian és Kris Humphries a napokban ünnepelte volna első házassági évfordulóját. A pár azonban alig két és fél hónap házasság után elvált - így egy káprázatos, provokáló fotóval lettek gazdagabbak a Kardashian-rajongók.

Kim Kardashian saját közösségi oldalára töltötte fel azt a fotót, amelyen egy szál bikiniben emelkedik ki az óceánból, miközben érzéki tekintettel néz a kamerába. A képek Hawaiion készültek, ahova a 31 éves, gömbölyű idomairól ismert szépség új kedvesét, Kanye Westet kísérte el, aki épp új albumán dolgozott. Mialatt Kanye a stúdióban volt, Kim ráért arra, hogy híres idomait megfürdesse az óceánban, aztán biodíszletként furikázzon a rapper mellett egy fekete sportautóban - írja a Daily Mail.

www.twitter.com

Kim egyébként 72 nap házasság után, 2011 októberében vált el férjétől. Mindössze hat hónappal az esküvő előtt jöttek össze, az esküvői előkészületekről és a szertartásról reality-sorozatot forgattak Kim álomesküvője címmel.

A nyár legdögösebb fürdőruhájában feszít a szuperszexi Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120716-kim-kardashian-nagyon-szexi-a-furdoruhajaban.html Extra nőiesen öltözött fel Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-extranoiesen-oltozott-fel-kim-kardashian.html Először mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.html Kimondták az igent! Házasságot kötött a Megasztár szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20120810-nagy-adri-enekesno-es-nagy-kristof-bozont-enekes-a-megasztar.html Vége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.html A Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120808-a-bournehagyatek-sztarja-jeremy-renner-retteg-a-hazassagtol.html