A Music FM meghívására augusztus 27-től egy hétig a 89.5 frekvencia reggeli sávjában hallhatók a rádiózás hazai nagy úttörői, azaz a Bumeráng mikrofonmágusai.

Egy hétre frekvenciát kap versenytársától a NeoFm új tulajdonosa miatt ellehetetlenült Bumeráng csapata. A rádió nélkül maradt kollégák mellett fejezi ki szolidaritását a 89,5 Music Fm, méghozzá nem csak szavakkal, hanem tettekkel is. Amíg az Önindító című reggeli műsor stábja, Harsányi Levente, Hajdu Steve és Pordán Petra megérdemelt szabadságát tölti, a rádió vezetése egy hétre meghívta stúdiójába az ország egyik leghallgatottabb és legsikeresebb reggeli show-ját, a Bumerángot.

Forrás: MTI/Beliczay László


"Jóleső érzés, hogy a rádiósok így összetartanak és az is, hogy ha csak rövid időre ugyan, de újra együtt lehetünk a rádióhallgatókkal" - nyilatkozta Bocsi. "Így legalább alkalmunk lesz méltó módon elbúcsúzni, reméljük, nem hosszú időre..."

Fotó: TV2

Három hét kényszerhallgatás után tehát augusztus 27-én, hétfőn reggel 6 órakor ismét felcsendül majd az ismert szignál, ami több millió ember emlékezetébe égett bele és ami úgy kezdődik: Ha neked nem elég a kávé... Péntekig, minden reggel a rádiózás nagyágyúi ébresztik a hallgatókat.

Provokatív üzenet az exnek? Minden eddiginél szexisebb fotók az elöl-hátul gömbölyű sztárrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120820-minden-eddiginel-szexisebb-foto-a-noies-es-gombolyu-kim-kardashian.html Vastag Csaba nem titkolja barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120515-vastag-csaba-nem-titkolja-baratnojet-de-most-csak-az-eneklesre.html Magának akarja Berki Krisztián olimpiai aranyát az angol tornászhttp://www.life.hu/legykepben/20120820-louis-smith-angol-tornasz-szerint-neki-kellett-volna-gyoznie-a.html Válik a TV2 egykori sztárja - Egyedül maradt gyermekeivel Onyutha Judithttp://www.life.hu/legykepben/20120819-karacsonykor-mondtak-ki-hogy-vege-majd-beadta-a-valokeresetet-a.html Bereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.html Tökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.html Öngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.html Kristen Stewart mély depresszióban van és alig eszikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-kristen-stewart-az-alkonyat-szinesznoje-mely-depresszioban-van-szakitasa-utan.html Elvesztette társát Howard Stern rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/hazitunder/20120718-elvesztette-tarsat-howard-stern-radios-musorvezeto.html Vége - Befejezi az egyik legnépszerűbb magyar rádióshttp://www.life.hu/legykepben/20120306-boros-lajos-kiszall-a-bumerangbol-befejezi-a-radiozast.html