Charlene Tilton felett is eljárt az idő. A Lucy Ewing szerepét játszó mindig szexis színésznő mosolya még a régi, de kislányos bája és arcvonásai már a múlté.

A Dallas sorozat kedvelőinek nem kell tovább várni, hiszen szerda este az RTL Klubon visszatér a világ legismertebb texasi famíliája, az Ewing család. A Dallas a nemzetközi televíziózás egyik kultikus sorozata, és új részei már meghódították az amerikai rajongókat is. Hazánk az első olyan európai ország, ahol szinkronizáltan mutatják be az új epizódokat.

Forrás: AFP


Kattints a képre, és nézz meg még több képet Lucyről!

Beismerte homoszexualitását a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-megasztar-1-mujahid-zoli-enekes-bevallotta-hogy-meleg.html Agyonszolizta magát a világsztár - Rá se lehet ismerni a megöregedett arcárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-al-pacino-szinesz-tul-sokat-jar-szolariumba.html 100 kilósan ment szülni az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-varga-feri-es-balassy-betti-magyar-popduo-egyutt-fogyokurazik-18.html VV Éva elárulta féltett titkát - Édesapja verte őt és édesanyjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120827-valo-vilag-vv-bako-eva-kiakadt-es-vilagga-kurtolte-hogy.html Eldurvult a vita az ismert műsorvezető és férje között - Pereskednek közös gyermekükérthttp://www.life.hu/legykepben/20120828-foldesiszabo-laszlo-a-magyarok-egymasert-szovetseg-elnoke-es-felesege-hatszor.html Letartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.html Meghalt Sylvester Stallone húgahttp://www.life.hu/legykepben/20120828-meghalt-sylvester-stallone-akciosztar-huga-toniann-filiti.html Szakított párja az ismert magyar énekesnővelhttp://www.life.hu/legykepben/20120827-karda-bea-ismet-maganyos-harom-ev-utan-szakitott-vele-a.html Átalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindenthttp://www.life.hu/legytrendi/20120828-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Egy szál bikiniben veri át a világot a női arcú férfimodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120823-autoreklamban-szerepel-stav-strashko-androgun-modell-ime-a-megdobbento-reklamfilm.html