A ValóVilág negyedik szériájának egykori hugicája igen sokat változott az utóbbi időben.

Gigi nemrég olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen tekintélyes a mellbősége, pedig a lánynak korábban kicsi, de formás mellei voltak. "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom mondani, nincs szilikon a mellemben. Megnőttek! Én sem tudom, mitől, de valóban nagyobbak lettek az utóbbi időben. És persze a melltartóválasztásnak is köszönhetem a látványt" - mondta Gigi a Blikknek. A lány elárulta, a növekedésnek talán az az oka, hogy az utóbbi időben nem sportolt annyit, mint korábban.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com

"A nyár elején volt egy kis balesetem, azt hittem, bordatörésem van, úgyhogy jó ideig csak visszafogottan táncoltam Mallorcán. Szerencsére már rendbe jöttem, de közel sem mozogtam annyit, mint korábban. Talán emiatt is lehet, hogy egy kicsit nagyobbak lettek a melleim" - vetette fel Gigi.

Kispurik Ádám a ValóVilág stylistja volt - szerinte képtelenség ekkora méretet varázsolni csupán push up segítségével. "Természetesen vannak különböző trükkök. A jó melltartó mellett már különböző szilikonokat is lehet vásárolni, amelyek a melltartóba rejtve megemelik a dekoltázst. De ezek igen látványosak, hiszen legyen bármilyen fiatal is a bőr, a dekoltázsnál ráncolódni fog, és abban sem segítenek, hogy látványra akár több mérettel növeljék az eredetit" - mondta a Blikknek Ádám.

A Spice Girls énekesnője ismét bepasizott - Nem is akárkivel jött össze!http://www.life.hu/legykepben/20120828-russell-brand-es-a-spice-girls-enekesnoje-geri-halliwell-randiznak.html Így megöregedett a Dallas egykori szexis sztárja - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120829-charlene-tilton-a-dallas-egykori-szexis-szinesznoje-megoregedett-de-meg.html Majdnem sztárpár a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120829-jeffrey-dean-morgan-es-kyra-sedgwick-a-demoni-doboz-premierjen.html Eldurvult a vita az ismert műsorvezető és férje között - Pereskednek közös gyermekükérthttp://www.life.hu/legykepben/20120828-foldesiszabo-laszlo-a-magyarok-egymasert-szovetseg-elnoke-es-felesege-hatszor.html Nyolcadszor is apa lett a 61 éves színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stellan-skarsgard-sved-szinesz-61-evesen-nyolcadszor-is-apa-lett.html Ömlött a vér Németh Lajos kezébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120828-megharapta-kutyaja-nemeth-lajost-a-tv2-meteorologusat-akinek-omlott-a.html