szenvedélybeteg VV Gigi orvos telefon függőség nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén tért haza Mallorcáról VV Gigi, aki pár nap budapesti tartózkodás után észrevette magán a szenvedélybetegség első tüneteit.

Hónapokig Spanyolországban táncolt VV Gigi, aki hazatérve továbbra is szeretné tartani a kapcsolatot külföldi kollégáival, ismerőseivel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Azt vettem észre magamon, hogy napi egy órát is képes vagyok a legnagyobb közösségi oldalon lógni és a barátok, ismerősök magánéletével foglalkozni, ahelyett, hogy a saját életemet rendezgetném. Tudom, hogy ez szinte tömegbetegség, az ember bekapcsolja az okostelefonját, és máris belekerül a világ vérkeringésébe. Ezt a mámorító érzést, hogy mindenkiről mindent tudok, semmiképpen sem szeretném magam mögött hagyni, de valahogy kontrollálnom kellene a telefonhasználati szokásaimat. Szakorvoshoz azért nem fordulok a függőségem miatt" - nevetett Gigi, aki egyelőre nem megy vissza táncolni, a spanyol és angol nyelv tanulására koncentrál, ha már a szerelem elkerüli.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.