Augusztus végén tért haza Mallorcáról VV Gigi, aki pár nap budapesti tartózkodás után észrevette magán a szenvedélybetegség első tüneteit.

Hónapokig Spanyolországban táncolt VV Gigi, aki hazatérve továbbra is szeretné tartani a kapcsolatot külföldi kollégáival, ismerőseivel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Azt vettem észre magamon, hogy napi egy órát is képes vagyok a legnagyobb közösségi oldalon lógni és a barátok, ismerősök magánéletével foglalkozni, ahelyett, hogy a saját életemet rendezgetném. Tudom, hogy ez szinte tömegbetegség, az ember bekapcsolja az okostelefonját, és máris belekerül a világ vérkeringésébe. Ezt a mámorító érzést, hogy mindenkiről mindent tudok, semmiképpen sem szeretném magam mögött hagyni, de valahogy kontrollálnom kellene a telefonhasználati szokásaimat. Szakorvoshoz azért nem fordulok a függőségem miatt" - nevetett Gigi, aki egyelőre nem megy vissza táncolni, a spanyol és angol nyelv tanulására koncentrál, ha már a szerelem elkerüli.

Vallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"http://www.life.hu/legykepben/20120918-muller-attila-musorvezeto-viasat3-fatylat-ra-musorban-elarulta-a-szerelem.html Szexvideó is készült Kate Middletonról?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-ujabb-botranyos-fotok-es-szex.html Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.html Fordul a kocka! Kötelezhetik Kovács Lázárt, hogy látogassa házasságon kívül született kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20120919-kovacs-lazar-hazassagon-kivul-szulettt-kisfiat-nem-latogatja-kotelezheti-a.html Vilmos és Kate virágba borulthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120919-vilmos-es-kate-utazasa-tuvaluba.html Legmélyebb félelmeivel nézett szembe Csonka Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120917-csonka-andras-szinesz-teriszonyos-megis-a-magasban-jatszik-a-mary.html